Az új Krémes darakása enyhén vaníliás ízével megállja a helyét tejbegríz helyett is. Semleges íze miatt bármilyen kása, puding, krémdesszert alapja lehet, amit tovább gazdagíthatsz gyümölcsdarabokkal, karob porral, gyümölcspürével, kakaóporral, stb.
Számtalan elkészítése lehet baba és felnőtt desszerteknek egyaránt. Olyan desszertkrém létrehozását szerettük volna, amely megkötések nélkül, fantáziánk szerint tovább variálható.
Elkészítése gyors, nem igényel semmi különleges konyhai fortélyt. Csak édesítés és (növényi) tej hozzáadása szükséges.
A Krémes darakása nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, aromát, alapanyagot, kukorica keményítőt, gabona alapú lisztet, konzerváló szereket vagy állagjavítókat és semmilyen hozzáadott rostot. Kiváló alternatívája a bolti kész desszertek, krémek, pudingok kínálatának.
Finom és tápláló, csökkentett szénhidrát tartalmú gyorsan elkészíthető nasi, vagy teljesértékű reggeli, vacsora lehet belőle. Krémes és lágyan vaníliás csábítás. Nem csak gyerekeknek.
Az alapja a cassava gari, amit kiegészít a nagyon finomra őrölt kókuszliszt, a manióka, a nyílgyökér és a malanga lisztje, egy lehelletnyi vaníliával megfűszerezve. Ezek adják a mennyei krémességét, a cassava pedig az enyhén savanykás, finom fermentált ízt. Ez az előállításának köszönhető, ettől olyan jótékony hatású alapanyag mind az emésztőrendszerre, mind élettanilag.
Könnyen emészthető összetevőket tartalmaz, amely kiegyensúlyozott szénhidráttal látja el szervezetünket és hosszantartó energiát biztosít. Egy adag desszertpor csupán 15,9 g lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, 2,4 g rosttartalom mellett (nem számítva a hozzá választott édesítő és /növényi/ tej tápanyag tartalmát).
ÉDESÍTÉSMENTES TERMÉK
Összetevők: cassava dara (gari), manióka liszt, kókuszliszt, nyílgyökér liszt, eredeti bourbon vanília őrlemény
Elkészítési javaslat: 30 g Krémes darakása desszertport keverj csomómentesre ízlés szerinti mennyiségű és a diéta szerint használt édesítővel (például 30 g eritrit vagy glicin, stb) és 250 ml (növényi) tejjel. Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett főzd finom krémesre. Félig kihűlve vagy hidegen fogyasztható. Semleges íze miatt bármilyen kása, puding, krémdesszert alapja lehet, amit tovább variálhatsz gyümölcsdarabokkal, karob porral, gyümölcspürével, kakaóporral, stb.
30 g desszertpor tápanyagtartalma:
Energia kj: 291,7; Energia kcal: 69,3;
Zsír: 0,4 g amelyből telített zsírsavak 0,3 g;
Szénhidrát: 15,9 g amelyből cukor 1,9 g;
Fehérje: 1,4 g;
Só: 0 g;
Élelmi rost: 2,4 g
100 g desszertpor tápanyagtartalma:
Energia kj: 972,3; Energia kcal: 231;
Zsír: 1,3 g amelyből telített zsírsavak 1,1 g;
Szénhidrát: 53,2 g amelyből cukor 6,3 g;
Fehérje: 4,8 g;
Só: 0 g;
Élelmi rost: 7,9 g
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Minden Anyasüti termék mentes az alábbiaktól:
glutén
tej
cukor
szója
édesítő
adalék
tojás
színezék
tartósító
ízfokozó
magliszt
fitin
fitát
szaponin
lektin
hozzáadott rost
gabona
álgabona
élesztő
burgonya
só
térfogatnövelő