Új jelszó kérése
100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Éléskamra Sokmagvas paleo bagett lisztkeverék 215 g (4 db-hoz)

-15%
ÚJ
Éléskamra Sokmagvas paleo bagett lisztkeverék 215 g (4 db-hoz)
  • Éléskamra Sokmagvas paleo bagett lisztkeverék 215 g (4 db-hoz)
Bruttó: 720 Ft, (567 Ft+ áfa)
Akció: Bruttó: 612 Ft, (482 Ft+ áfa)612
Kezdete: 2017.09.07   Vége: 2017.12.31
Akcióból hátralévő idő:

Szendvics alapnak, csomagolható pékárunak, folyton úton lévőknek ajánljuk és azoknak, akik kedvelik a teljes kiőrlésű pékáruk ízvilágát.

ALACSONY SZÉNHIDRÁT TARTALOM (40 G ALATT)
MAGAS ROSTTARTALOM

MAGAS FEHÉRJETARTALOM

  • A lisztkeverék négy darab, egyenként kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez elegendő. Egymáshoz leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból, melyek állagra és ízre kiegészítik egymást, ez által nagyon finom, kiegyensúlyozott ízvilágú pékáru készíthető belőle. Megtévesztésig hasonlít a gabonalisztekből készült teljes kiőrlésű pékáruk ízére és állagára. Kinézetre is hagyományos érzetű. Egyik paleos liszt ízkaraktere sem jelentkezik a bagettekben.

     

    Azoknak készítettük, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejeztetten szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a gyerekeknek iskolába csomagolni.

    Az ízekre és állagokra finnyásak is garantáltan megeszik. Teszteltük.


    Semmi "paleos" íze nincs, aki kóstolta, azt hitte, hagyományos magvas bagettet eszik. Mert megvan az a finom, igazi teljes őrlésű lisztekre emlékeztető ízvilága, így nem paleosok is szívesen fogyasztották.

     

    A nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használhatod a képen látható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta.

     

    Mint ahogy tőlünk megszokhattad, nagyon egyszerű elkészíteni és az adag kiadós, mert 4 db 14 cm-es bagett lesz belőle.

     

    Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik a sok magliszt és tojás ízű kenyér után vágynak a naturális ízvilágra és paleo előtt leginkább a barna kenyereket kedvelték. Jó választás kezdő paleosoknak, családtagot átszoktatni.

    A bagettek elkészítéséhez csak nedves hozzávalók szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz.
    Kedvező rost-szénhidrát összetétele miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak. Rendkívül alacsony szénhidrát tartalmú lisztkeverék (40 g alatt).

    Készíthető belőle hidegszendvics, "panini" melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt. Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
    Hűtőben 4-5 napig eltartható.

    A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.

     

    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

    Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, kókuszlisztet és élesztőt.

    Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.



    Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok keveréke (napraforgómag, lenmag, szezámmag, tökmag), szezámmag liszt, útifűmaghéj liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por,  Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só, bambuszrostliszt

     

    Allergén anyag lásd. vastagon szedve.

     

     

    Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14 cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200 fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még 20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.

     

    Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben:

    Energia kj/kcal: 1382,4/331,8
    Zsír: 9,8 g amelyből telített zsírsavak 2,3 g
    Szénhidrát: 37,9 g amelyből cukrok 0,8 g
    Fehérje: 18,7 g
    Só: 2,5 g

    Rost: 16,9 g

     

    Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

     

    Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

    Száraz, hűvös helyen tartandó.

     

     

    Ti készítettétek:

     

     

    Ezt a receptet Csóka Bernadett készítette.

    A hozzá tartozó eredeti bejegyzést és receptet itt találod:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1540101066040884&set=gm.231780113991083&type=3&theater

     

    Ezt a receptet Kovács Tina készítette.

    A hozzá tartozó eredeti bejegyzést és receptet itt találod:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=704202066457635&set=pcb.247171105785317&type=3&theater&ifg=1

     

     

  • Státusz
    ÚJ    
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.