Új jelszó kérése
 

Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra

-10%
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra

Vásárold meg együtt a két terméket!

 

Essens Joghurt Maker + Colostrum probiotikum joghurt kultúra

 

Joghurt készítő

Az ESSENS joghurtkészítőre a rendkívül egyszerű beállítás, ellenőrzés, vagy felügyelet nélküli kezelhetőség jellemző.

Az intelligens joghurtkészítő – a PTC fűtő-berendezés által szabályozva garantálja a legmagasabb biztonságot és egyúttal a leghatékonyabb működést.

A joghurtkészítő az Európai Unió normáinak megfelelően készült. A joghurt készítő minőségi alapanyagokból készült, csak úgy mint a tartály, ami élelmiszeriparban használt rozsdamentes acél.

Colostrum probiotikum joghurt kultúra

Az ESSENS Colostrum Probiotikum három kiválasztott probiotikus kultúrát tartalmaz

  • mikroorganizmus törzseket jótékony hatással,
  • probiotikus inulint és
  • Colostrumot, ami az aktív antitestek forrása.


A csomagot arra készítették, hogy kiváló minőségű „élő“ házi készítésű joghurtot készíthessenek.

 

Bruttó: 18 410 Ft, (14 496 Ft+ áfa)
Akció: Bruttó: 16 569 Ft, (13 046 Ft+ áfa)
Kezdete: 2019.01.22   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Joghurt készítő

Az ESSENS joghurtkészítőre a rendkívül egyszerű beállítás, ellenőrzés, vagy felügyelet nélküli kezelhetőség jellemző.

Az intelligens joghurtkészítő – a PTC fűtő-berendezés által szabályozva garantálja a legmagasabb biztonságot és egyúttal a leghatékonyabb működést.

A joghurtkészítő az Európai Unió normáinak megfelelően készült. A joghurt készítő minőségi alapanyagokból készült, csak úgy mint a tartály, ami élelmiszeriparban használt rozsdamentes acél.

 

 

Colostrum probiotikum joghurt kultúra

Az ESSENS Colostrum Probiotikum három kiválasztott probiotikus kultúrát tartalmaz

  • mikroorganizmus törzseket jótékony hatással,
  • probiotikus inulint és
  • Colostrumot, ami az aktív antitestek forrása.


A csomagot arra készítették, hogy kiváló minőségű „élő“ házi készítésű joghurtot készíthessenek.


* PROBIOTIKUM = élő organizmus, mely segít megőrizni a bélflóra egyensúlyát.
** PREBIOTIKUM = energiaforrás a „joghurt“-ból mikroorganizmusok és szimbiotikus bélbaktériumok által.

Az Essens Joghurt por az úgynevezett „funkcionális élelmiszerek“ probiotikumok / prebiotikumok közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy az élelmiszerben lévő természetes összetevők mellett tápértékük szintén jó hatással vannak a fogyasztók egészségére.

Ha ennél is olcsóbban szeretnéd megvásárolni ezeket a remek termékeket vagy a teljes választékra kíváncsi vagy, keresd fel közvetlenül a www.essens.hu oldalt. 
Regisztrálj az alábbi kóddal a 30%-os állandó kedvezményhez!

Joghurt készítése
Növényi tej alappal

1500 ml joghurthoz:

 

Ez lehet pl 1300 ml házilag főzött tej vagy tetszőleges típusú vásárolt ehez  200 ml Cocomas hozzá, hogy jó zsíros és testes legyen. Ebbe kerül a probiotikumos colostrum oltó kultúrából 1 tasak. A tejet kb 43 fokra kell melegíteni, a tasak tartalmát beleszórni és alaposan elkeverni. Ez után a tejjel teli tartályt a gépbe kell helyezni, rátenni a fedőt, majd a gép fedelét, áram alá helyezni a gépet és nem piszkálni 12 órán át. Ez idő alatt elkészül az ivójoghurt (állati tejből gyönyörű sűrű, krémes lesz). Ha a növényi joghurtot sűríteni szeretnénk, legjobb 15 g étkezési zselatint feloldani 100 ml forróra melegített növényi tejben, elkeverni, pár percig duzzasztani, majd alaposan a joghurthoz keverni. Ekkor elkészült. Akár a főzőedényben betehető pár órára a hűtőbe, míg kellő sűrűségű lesz. Lehet pektinnel, agar- agarral, szentjánoskenyérmag liszttel is próbálkozni. Erre a tökéletes megoldásom még nincs meg. A joghurt nem a bolti nagyon savanyú fajta, hisz nincs benne savó. Nagyon kellemes íze van.
Napokig eláll hűtőben. Érdemes naponta 1-2 dl-t melegítés nélkül, akár tetszőlegesen ízesítve elfogyasztani a jótékony probiotikumok és colostrum miatt. Ez egy jótékony hatású terápiás növényi joghurt. Tele élő kultúrával.

Aki ételek készítéséhez használná, arra is alkalmas, mint a rendes joghurt. Sűrítő hatása akkor lesz, ha kicsi liszttel elkeverjük.

Ebben a joghurt készítőben imádom, hogy jó sokat el lehet készíteni benne, 3-4 napra elég egy családnak. A tartály rozsdamentes, a dupla fedő miatt nem tud baktériumokat felvenni a levegőből, így nem lesz kellemetlen élesztős íze.

Egy dl növényi alapú joghurt ára házi kókusztejjel kb. 60 Ft. Ha Cocomas is kerül bele, akkor kb. 90 Ft.

 

 

JOGHURT ELKÉSZÍTÉSE tehéntejből Eperke módra

"Sziasztok! 
Sok hónapos joghurt elkészítési teszten vagyok túl, ha szeretnél tökéletes joghurtot, így készítsed el! 

/A joghurtkészítő leírása alapján, csak egy ivó joghurtot tudsz elkészíteni, és nem egy szinte szeletelhető joghurtot!/

Kérlek, ezt az elkészítési menetet, minden esetbe mond el annak, akinek ajánlod a joghurtkészítőt, és a joghurt kultúrát! "

JOGHURT ELKÉSZÍTÉSE!

HOZZÁVALÓK:
Essens joghurt érlelő berendezés.
1 tasak Essens joghurt kultúra.
1 db tej hőfok mérő (tudsz rendelni nálam!)
1,7 liter 3,5%.-os tej. /Én LIDL-is tejet használok!/
Amennyiben laktóz érzékeny vagy, 2,8%.-os laktózmentes tejjel készítsed, szintén 1,5 literre lesz szükséged.
Növényi tejből másképp készíthető!

ELKÉSZÍTÉS:
1/. A joghurt készítő edényt, helyezd áram alá, de vedd ki belőle a fém edényt.
2/. A tejet lassan, kevergetéssel, melegítsed fel, 45-46 fokra. (Több ne legyen, mert a jótékony baktériumok azonnal elpusztulnak! )
3/. Majd húzd le a lábast, és keverd a tejbe a joghurt kultúrát, egy picit fel fog habozódni!
4/. Miután jól elkeverted a joghurt kultúrát, öntsd bele a joghurt készítő fém edénybe, majd tedd rá a műanyag fedelét.
5/.Tedd bele a készítőbe, ted rá a joghurt készítő tetejét, és 8 órán keresztül hagyd állni. Ne mozgasd!
6/. 8 óra elteltével, kapcsod ki a készüléket, és a joghurtot tedd be minimum 2 órára a hűtőbe.
7/. A joghurt fogyasztható natúron, gyümölcsökkel, zöldségekkel, akár főzéshez tejföl helyett is! 
8/. FONTOS INFORMÁCIÓ! 
A joghurt csak úgy készíthető el, ahogy le van írva, semmi mást nem lehet a 8+2 órás elkészülési folyamat alatt, hozzá tenni, vagy bele tenni!

Izgatottan várom, hogy milyen joghurtokat készítetek, akár ide a poszt alá, fel is tölthetitek!

Hasonló termékek
Essens Joghurt maker
Bruttó: 10 629 Ft, (8 369 Ft+ áfa)
Essens Colostrum probiotikum joghurt kultúra
Bruttó: 5 994 Ft, (4 720 Ft+ áfa)
Adatok
Cikkszám
ES04
Tömeg
700 g/db
Webáruház készítés