Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.13 19:14
Aranygaluska

A tésztát a leírás szerint elkészítettem:
3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral és 40 g kristályos édesítővel (eritrit, xilit, glicin, stb.), majd keverj hozzá a K
eltes élmény lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább). 

Pihentetés után golyókat formáztam, kicsit ellapítottam, olvasztott kókuszolajba majd eritrites darált dióba forgattam és egy 18 cm-es tortaformába sorakoztattam. Így 2 réteg lett, a végén még szórtam rá eritrites diót. 180 fokon 45 percet sült, 30 perc után alufóliával letakarva, hogy nehogy megégjen a teteje. 
Mialatt sült, elkészítettem a vaníliapudingot kókusztejjel, ANYAsüti Bourbon vaníliás krémpuding porból leírás szerint.

Recept forrása: Fazekas Mária

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.