Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.18 18:56
Aszalt szilvás, gesztenyés bejgli

1 csomag Paleolit Éléskamra bejgli lisztkeverék recept szerint elkészítve:

a 4 db szobahőmérsékletű M-es tojáshoz (kb.220 g) adj 40 ml vizet, 30 ml citromlevet, 60 g eritritet és 60 g lágy kókuszzsírt. Majd keverd el a liszttel és pihentesd 20 percet hűtőben. Gyors mozdulatokkal gyúrd át. Oszd ketté a tésztát, ezután szilikonos lapon sodrófával nyújtsd kb. 5 mm vastagságú téglalapra. Töltsd meg a kívánságod szerinti töltelékkel (2 rúdhoz 200 g darált mák, 60 g eritrit, citrom reszelt héja, vanília magja és 50 ml víz felfőzve). A sütőpapír segítségével tekerd fel a tésztát, a két végét nyomkodd össze, papírral együtt helyezd tepsire, kend le előbb tojás sárgával, majd fehérjével és szurkáld meg egy villával. Átlagos sütési idő 180 fokon előmelegített sütőben 25-30 perc.

Töltelék:


250g cukormentes gesztenye püré
100g aszalt szilva apróra darabolva
40g eritrit
40g házi kókusztej

Recept forrása: Klochányné Izsó Tímea

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.