Új jelszó kérése
Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.11.21 18:42
Baconos párna

Elkészítés:

2 db M-es tojást (kb. 110 g) keverj el 40 ml vízzel, 20 ml citromlével és 50 g lágy kókuszzsírral. Elegyítsd az enyhén sózott nyútható liszttel és pihentesd hűtőben 20 percig.

Majd jól gyúrd át, alsó-felső liszthintéssel szilikonos lapon. Nyújtsd ki 5 mm vastag hosszú téglalapra, majd ahogy a képen is látható a közepét töltsd meg 4-5 bacon szelettel és sajttal, és az oldalát vágd fel csíkokra, amit majd rá tudsz hajtani a töltelékre.

Tetejét kend meg tojásásárgájával, majd szórd meg sajttal. Süsd előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig. Ebből az adagból 2 nagy baconos párna készült.

Recept forrása: Vitéz Viktória

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.