Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2018.01.09 17:33
Bejgli szelet

Tészta:
4 db szoba-hőmérsékletű M-es tojás
40 ml víz
30 ml citromlé
60 g eritrit
60 g légy kókuszzsír
185 g Paleolit Éléskamra Ünnepi bejgli lisztkeverék

A tésztához a liszten kívül minden hozzávalót elkeverünk, majd hozzáadjuk a lisztet is és 20 percig hűtőben pihentetjük.
Addig a tölteléket is összeállítjuk.

Töltelék:
220 g darált mák
1 citrom reszelt héja
fél rúd vanília magjai
kb. 100 ml víz
70 g eritrit
pici fahéj

A vizet felforraltam majd a felében feloldottam az eritritet és beletettem a vaníliát,ráöntöttem a mákra, hozzáadtam a fahéjat illetve citromhéjat. Annyi vizet öntöttem még rá, hogy ne legyen folyós, de azért szaftos legyen majd a töltelék.

A tésztát 3, a tölteléket 2 részre osztottam, majd rétegeztem őket. A tetejét megkentem tojással és 180 fokon 25 percig sütöttem.

Recept forrása: Kiss Viktória

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.