Új jelszó kérése
 

Karácsonyi receptek

2017.12.03 10:21
Párizsi bundás csirkemell falatok

Hozzávalók:


50dkg csirkemell kis darabokra/ csíkokra vágva, kicsit besózva
1 csomag Éléskamra Nagyi Palacsintája lisztkeverék

3 M-es tojás
250ml szódavíz/szénsavas ásványvíz
kevés szárított fokhagymapor
őrölt bors
4g só

Sütéshez: 
kókuszzsír

Elkészítés:

a tojást a fűszerekkel, sóval szódavízzel elkeverjük, majd hozzáadva a lisztet is, jól összekeverjük. A sűrű palacsintatésztába forgatjuk a besózott, kis darabokra vágott húst és kókuszzsírban szép pirosra sütjük. Párolt zöld körettel és friss céklával tálaljuk. Jó étvágyat!

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.