Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2018.01.09 17:13
Desszerttál

Egyszerű összerakós desszert azoknak is, akik nem szoknak vagy nincs idejük a sütik díszítésével foglalkozni.

 Ezt nem lehet elrontani!

Csak rétegezni kell, mindenki fantáziája szerint!
Sütöttem egy piskótát 6 tojásból az Éléskamra puha piskótájából az alaprecep szerint! De! Tettem hozzá 2 tk mézeskalács fűszert.
Így mêzeskalács ízű lett. A narancshoz és a málnához nagyon illik ez az íz! A kihült tészta felét felkockáztam (másik fel ment a fagyasztóba, bármikor elő lehet venni) kb 2,5 cm kockákra. Ezt helyezzük az üvegtàl aljàra. Meglocsoljuk egy kis rummal (2-3 ek) vagy narancslével.

Ezután narancsszeletek kerülnek az üveg oldalára. A piskótára egy narancsot kifilézünk, felkockázzuk és ráhalmozzuk. Egy marék málnát is hintünk rá! Főzünk egy adag vaníliás anyasüti pudingot a leírás alapján (ez a gyorsabb ês egyszerűbb változat) vagy crema pasticcerat (vaníliás krém) 6 tojássárgájából. A receptet leírom havalaki ezt szeretné. Erre jöhet mêg ízlés szerint gyümölcs. A tetejére pedig 3 cocomasból felvert kókusztejszínhab. Vagy a  rendes tejszínhab. Díszítsétek az alkalomhoz megfelelően.

Recept forrása: Csánó Fehér Erika

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.