Új jelszó kérése
Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Blogbejegyzések

2017.10.26 10:25
Előre elkészíthető tészták

Az utóbbi időben sokat kísérleteztem azon, hogyan viselkednek az Éléskamra nyers, bekevert tészták akár egész éjszakán át tartó hűtés után.

Kipróbáltam a kenyereket, a pizzát, a nyújtható tésztákat, a Keltes élményt, a pizzát, szóval szinte mindent.

Az eredmény az lett, hogy a hosszas pihentetés, hűtés nem, hogy rontaná a minőséget, hanem egyenesen javítja.
A kivett tésztát vagy átgyúrjuk, hogy kézmeleg legyen vagy megvárjuk, míg szobahőmérsékleten puhul. Ez után formázzuk és előírás szerint sütjük.

Időtakarékos, ha előző este bekeverjük, másnap pedig csak sütni kell. Ráadásul szépen összeérik a tészta. Adott esetben levegősebb lesz megsütve, nyersen pedig jobban formázható. Ez működik azokkal a kenyerekkel is, amiket formában kell sütni.

A csomagoláson lévő pihentetési időt innentől tekintsétek minimumnak. Nem árt egyáltalán, ha tovább pihen.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.