Új jelszó kérése
 

Karácsonyi receptek

2017.11.27 18:26
Édesburgonyás pogácsa (Anyasütiből)

Elkészítés:


90 g puhára párolt, villával összetört, kihűtött édesburgonya
2 tojás
40 g puha kókuszzsír
1,5 kk só
140 g Anyasüti omlós házi pogácsa lisztkeverék

Mindent alaposan összedolgozunk, fél órát hűtőben pihentetjük a tésztát. Utána formázzuk, célszerű sütőpapíron nyújtani, vagy a kezünkkel golyókat formázni. Egy pohár talpával lenyomkodjuk, rácsozzuk, magokat is szórhatunk rá, tojással lekenjük, és 180 fokon 30 percig sütjük.

Tecept forrása: Fazekas Mária

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.