Új jelszó kérése
 

Éttermem van

Jó szívvel ajánljuk termékeinket olyan vendéglátó helyeknek (kávézóknak, éttermeknek, kifőzdéknek, reform konykáknak...),  ahol hangsúlyt fordítanak az eltérő táplálkozási szokások kiszolgálására is.
 
A paleolit alapanyagok nagy előnye, hogy számos táplálkozási irányzatba beilleszthetők az így készült ételek: pl. szénhidrátszegény diéta, tejmentes táplálkozás, gluténintolerancia, cukorbetegség, fogyókúra, nyersevők és azok körében is teret hódít, akik csupán az egészségük érdekében keresik a reform, megbízható forrásból származó alapanyagokat és mindezeket nem csak otthon szeretnék elfogyasztani. Mert olykor nekünk - nekik is jól esik, ha kiszolgálásban van részük és közben biztonságban érzik magukat, mert tudják, hogy ami ételt fogyasztanak, az megfelel a kívánalmaiknak.
 
Legtöbbször amivel problémába ütközik egy reform táplálkozó, hogy nem talál rántott ételt az étlapon (erre megoldás a Paleo Panírmorzsa keverékünk), csak maradnak a szokványos natúr húsok, tészta ételt nem választhatnak, a desszertek szinte mind egytől egyig búzalisztből, sok cukorral és tejtermékből készülnek, így esélytelen, hogy bármit is választani lehessen.
 
Mi reform táplálkozók nagyon megjegyezzük és ahol csak lehet, közhírré adjuk azokat az éttermeket, akiknél tudunk enni valami finomságot a menüsor záró fogásaként vagy egy változatos főételt.
 
A desszertekre megoldást nyújtanak a sütemény alapkeverékeink, melyeknek felhasználására csak a fantázia szabhat határt.
Paleos alap keverékeinket és lisztjeinket gasztro kiszerelésben is forgalmazzuk.
 
Paleo ropogós panírmorzsával készült rántott pontypatkó sült batáta chipsszel és majonézes jégsalátával
 
 
Ha Ön a haladó szellemű vendéglátósok közé tartozik és szívesen újítaná meg étlapját reform ételekkel, de egyelőre nem tudja, hogyan fogjon hozzá, nem ismer recepteket és alapanyagokat, akkor bízza ránk magát, mert mi segítünk eligazodni. Nem csak alapanyagokat kínálunk, hanem igény szerint a reform étlap összeállításában is segédkezünk vagy recepteket ajánlunk.
 
Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha Magyországon elsők között szeretne lenni azon vendéglátó helyek körében, aki azokra is gondolt, akik választásból vagy kényszerűségből másképp táplálkoznak.
 
Olyan éhes szájak várnak kiszolgálásra, akik jelenleg jobbára csak otthon tudnak megfelelő ételt fogyasztani.

 

Elérhetőségeink:
30-627-4766

Azonnali üzenet küldése itt!

Regisztráljon hozzánk és a jóváhagyás után ismerje meg kínálatunk árait is.

 
Webáruház készítés