Új jelszó kérése
Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.11.27 17:50
Sütőtökös- gesztenyekrémes kocka

Elkészítés:


A tészta Anyasüti Puha Piskóta lisztkeverékből készült, a csomagon található leírás szerint:
"Egy csipet sóval és 20 g eritrittel verj habbá 4 tojásfehérjét, a 4 sárgáját fehéredésig szintén 20 g eritrittel. Adj hozzá 4 ek vizet, 2 ek olvadt kókuszzsírt, 70 g lisztkeveréket, majd kis adagokban forgasd hozzá a fehérjehabot. Tedd 20x25 cm-es sütőpapíros tepsibe a krémet, és 180 fokon kb. 30 perc alatt (tűpróba) süsd készre."

Krém:
12,5 dkg natúr gesztenyemassza
12,5 dkg megsütött sütőtök
2 ek eritrit (kóstolni kell, sütőtök és ízlés függő)
2 dl kókusztejszín
10 g zselatin
150 ml víz
A zselatint kevés vízben feloldottam, majd hozzáadtam a többi vizet és az összes többi hozzávalót, felmelegítettem kb. 60-70 fokosra, majd lehúztam a tűzről, és hagytam hűlni.
Langyosan az elkészített piskótára öntöttem, és dermedésig hűtőbe tettem (1-2 óra).
A végén olvasztott paleo étcsokival díszítettem.

Recept forrása: Fazekas Mária

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.