Új jelszó kérése
 
Hagyományos nokedli receptek
2018.04.24 13:27

Gombás halragu nokedlivel

Ti készítettétek

Gombás halragu nokedlivel

Hagyományos nokedli lisztkeverék

Gombás halragu nokedlivel:


500 gr tilápia halfilé, felkockázva
150-200gr csiperke gomba szeletelve
1 fej vöröshagyma
1 paradicsom + paradicsomlé(házi)
fűszerek: pirospaprika, fekete bors, só,
totu krém extra,+ 1 k.k. manióka liszt

A zsiradékon a hagymát félig megpároljuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A gomba kiengedett levét elpároljuk, ezt követően hozzáadjuk a felkockázott halfilét.

Néhány perc főzést követően "behabarjuk". Vigyázzunk, ne főzzük szét, mert a hal széteshet.

Kozári Valéria alkotása

Forrás:

https://www.facebook.com/groups/523183661193999/permalink/685541581624872/

Webáruház készítés