Új jelszó kérése
 
Keltes élmény receptek

Keltes kenyérke

2018.05.07 12:50

Ti készítettétek: Vasas Ildokó receptje

Hozzávalók:

Elkészítés:

3 M-es tojást (KB 165 g) keverj el, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral s 4 g sóval, apróra vágott medvehagymával , majd keverj hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentesd a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább). Ezután szilikonos lapon, enyhén lisztezett felületen gyúrd át kicsit. Tedd sütőpapíros formába, vágd be a tetejét több helye, majd  180 fokra melegített sütőben kb. 35-40 perc alatt süsd készre.


 Érdemes elkészíteni!

Süss, főzz Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Címkék: paleo medvehagymás pogácsa, gluténmentes medvehagymás pogácsa, IR barát medvehagymás pogácsa, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény medvehagymás pogácsa 

Nézd meg, hogyan készül a ZSERBÓ CSIGA!

 

 

Webáruház készítés