Új jelszó kérése
 
Keltes élmény receptek

Kenyérben tálalt lecsó

2018.04.25 09:36

Ti készítettétek

Kenyérben tálalt lecsó

 Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék 

 

 

Sokszor elég a formát megváltoztatni és máris fel lehet dobni a hétköznapi ételeket. Most Ezt tette Kozári Valéria is, aki a kenyeret Zila sütőformában sütötte meg. 

Elkészítés

Lecsó, (keltes élmény) kenyérbe töltve.
3 db. M-es tojás
1 dl hideg víz
25 ml citromlé
170 gr Keltes élmény lisztkeverék
15 gr bambuszrostliszt
1 k.k. himalája só
30 gr kókuszzsír, nálam kimaradt(nem szándékosan)de őszintén szólva ez így is tökéletes lett.

A száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön is, majd egybe keverjük gyors határozott mozdulatokkal. Az előre kikent Zila formába kanalazzuk és aprólékosan, rázogatjuk- ütögetjük míg egyenletesen elterül. 
200°-on 10 percig, majd 180°-on 25 percig sütöttem.

Az elkészült kenyérbe töltöjük az ízlésünknek megfelelően elkészített lecsót.

A termék megrendelhető itt: Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrátcsökkentett lisztkverék 

#eleskamra #chdieta  #irbarat #kelteselmeny #teszta #paleo #gm #lm #cukormentes #laktozmentes #glutenmentes #kenyerbenlecso

Forrás

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1324235641023950&set=gm.760527434126286&type=3&theater&ifg=1

Webáruház készítés