Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.18 19:16
Matcha teás-kivis zöld torta

Piskóta:

6 db M-es tojást (kb. 320 g) válassz ketté, a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá, a sárgáját 60-70g eritrittel robotgéppel keverd fehéredésig. A sárgája habhoz adj 6 evőkanál hideg vizet, 2 evőkanál olvadt kókuszzsírt, majd az Éléskamra Omlós Piskóta lisztkeverékkel + 1,5 teáskanál matcha teával keverd simára. A tojásfehérje habot fokozatosan adagold hozzá, óvatos, nagy mozdulatokkal, hogy ne törjön össze. 24 cm-es szilikon torta formában vagy 25*20-as tepsiben 180 fokon, 35 perc alatt (tűpróba) süsd készre.

Krém:

2 csomag ANYAsüti Bourbon vaníliás krémpuding por + 8 db kivi összeturmixolva + 3 dl kókusztej + zselatin
A 2 tasak tartalmát keverjük el 100 g eritrittel. A 8 db kivit turmixoljuk össze (kb. 3 dl lesz), és öntsünk hozzá 3 dl kókusztejet. Mindösszesen 6 dl kókusztejes-kivit kell hogy kapjunk. 2 dl-t öntsük hozzá a szilárd alapanyagokhoz, és kevergessük. Miután csomómentes, adjunk még hozzá 4 dl kókusztejes-kivit és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett főzzük finom krémesre. A végén adjunk hozzá egy teáskanál zselatint 3 cl forró vízben feloldva. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd a piskótát 3 felé vágjuk, és megtöltjük a kivis krémmel

Recept forrása: Vitéz Viktória

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.