Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.13 18:36
Mézeskalács sütemény

Hozzávalók:


1 csomag Éléskamra Puha és illatos mézeskalács lisztkeverék
2 db szobahőmérsékletű M-es tojás
1db M-es tojássárgája
130 ml langyos víz
30 g méz
60 g eritrit
60g lágy kókuszzsír
1 tk mézeskalács fűszerkeverék

Elkészítés:

a tojásokat a vízzel, mézzel, eritrittel, kókuszzsírral és a fűszerrel keverd össze, majd a liszttel is alaposan keverd össze. Pihentesd a tésztát hűvös helyen 30 percig. Ekkor szilikonos lapon gyúrd át, majd nyújtsd el kb. 5 mm vastagságúra és lisztezett süti pecséttel mintázd, majd szaggasd ki. Zsírpapírral bélelt tepsiben 170°c fokra előmelegített sütőben süsd 15-17 percig. A minta igazán jól akkor fog látszódni sütés után is, ha alaposan belenyomjuk a tésztába. A végeredmény illatos, finom, nagyon puha mézeskalács.

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.