Új jelszó kérése
 

Miért ezt vedd?

ÉLÉSKAMRA

Finoman reform...

 

Kísérletezés, próbálgatások és sikertelen sütések helyett lisztkeverékeinkkel könnyedén készíthetsz hagyományos ízű reform finomságokat otthon, egyszerűen, percek alatt.

Minden lisztkeverék kivétel nélkül gluténmentes, gabonamentes, tejmentes, élesztőmentes, hozzáadott cukormentes, konjacmentes, szójamentes, mindenféle adaléktól mentes, tartósítószertől mentes, natúr és természetes, hogy minél több diétában segítséget nyújtson (pl, ételérzékenység miatt, összetett érzékenységek esetén, fogyás, egészség megőrzés vagy helyreállítás, gluténmentes étrend, rostban gazdag étrend, cukorbetegség, inzulin rezisztenica, emésztőszervi betegségek, paleolit életmód stb.). Szénhidrát csökkentett termékek, a belőlük készült kész termékek pedig kifejezetten alacsony szénhidrát tartalommal rendelkeznek (a búzalisztből készült termékekhez képest 40-80%-os szénhidrát csökkentést érünk el fajtától, recepttől függően), lassú felszívódású energiaforrást nyújtva. Minden lisztkeverék nagyszerű élelmi rost forrás, mellé esetenként magas fehérje tartalom párosul.

Mindegyiket magunk fejlesztett receptúra szerint állítjuk elő és saját gluténmentes és számos egyéb jelölendő allergéntől mentes manufaktúra műhelyünkben gyártjuk. Kapacitásainkat nem tervezzük óriási méretűre duzzasztani, mert célunk, hogy a késztermékekhez használt alapanyagok magas minőségében sose kelljen kompromisszumot kötnünk. Így az elkészült lisztkeverékekkel is egy folyamatosan fenntartható, prémium kiemelkedő minőséget tudjunk képviselni. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyártást a bejövő alapanyagoktól kezdve a kész lisztekig folyamatosan ellenőrzés alatt tudjuk tartani és a mennyiség ne menjen a minőség rovására.

Ezzel Neked állandó prémium minőséget tudunk garantálni újra és újra, a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból. Ebben nem tűrünk kompromisszumot.

A csomagoló műhely garantáltan gluténmentes. Nem csak a felhasznált alapanyagok, hanem olyan értelemben is, hogy még étel sem kerülhet be gluténtartalmú. A keverékek csak és kizárólag 100%-ban paleo alapanyagokból készülnek. A csomagolás címkéjén maradéktalanul és hiánytalanul minden összetevőt megtalálsz (nem csak a kötelezően jelölendő összetételt).

Termékcsaládunk minden tagját jó szívvel ajánljuk azok számára, akik a paleon belül vagy egyéb diétájukban is a semleges, hagyományos érzetű kenyereket és süteményeket keresik (az évek alatt megszokott natúrabb ízeket), akik állandó jó minőségű alapanyagokból szeretnek dolgozni, könnyen lekövethető receptúrákra vágynak, különösebb alapanyag megkötések nélkül. Ebben a csomagoláson lévő pontosan kidolgozott elronthatatlan recept javaslat ad segítséget (valamint honlapunk sok-sok másik receptje).

Termékeinket javasoljuk fogyókúra idején, összetett ételérzékenységben, különféle diétákban, tiszta, adalékmentes táplálkozás követőinek, vagy olyan háziasszonyoknak, akik családtagjaikat szeretnék reform táplálkozásra átszoktatni. Vagy olyan liszteket keresnek, amik máshol nem lelhetők fel speciális összetételük miatt (Magmentes-tojásmentes AIP, Tojásmentes kenyér, hozzáadott keményítő mentes lisztek...). A semleges és természetes ízű Éléskamra lisztek mindebben támogatást nyújtanak.   

 

Minden termék:

  • fagyasztható egyben vagy darabonként és szobahőmérsékleten kiolvasztva máris fogyasztható
  • majdnem minden liszthez szükséges citromlevet használni, a maximális eredményt frissen facsart citromlé fogja nyújtani
  • nagy melegben érdemes hűtőben tárolni a kész terméketés fogyasztás előtt hagyni, hogy szobahőmérsékleten átmelegedjen, de hidegebb időkben nem szükséges hűtés (ekkor kenyértartóban vagy papírzacskóban napokig elállnak)
  • bármely késztermék sütőben vagy mikróban gyorsan ismét frissé varászolható
  • a kész termékek napokig puhák és frissek maradnak (főként a kenyérfélék, a töltött sütemények)
  • kivétel nélkül az összes elkészült termék alacsony vagy jelentősen csökkentett szénhidrát tartalmú

A napi fogyasztható mennyiség meghatározásában mindenképpen figyelembe kell venni az egyéni lehetőségeket, az egészségi állapotot, az egyes alkotókra mutatott egyéni intolerancia szintet (pl. rostmennyiség, olajos magok mennyisége, keményítő tartalom, stb.). A diétát felügyelő orvos szakvéleményét is érdemes kikérni.

Életmódodban törekedj a változatos és kiegyensúlyozott étkezésre! Figyelj a megfelelő folyadékbevitelre!

Folyamatosan bővülő recept gyűjtemény és sütési tanácsok itt

Sütési tanácsok itt és itt és itt!

Miben másak az Éléskamra lisztek, mint a többi hasonló termék?
Ami minden termékben közös és egyedi, másolhatatlan és utánozhatatlan:

-          natúr, teljesen természetes ízvilágú termékek

-          egységnyi adagra csomagolt megoldáskeverékek, így nem kell otthon méricskélned

-          csak a folyékony alapanyagokat kell hozzátenned

-          kövesd a receptúrát a csomagoláson, így elronthatatlanok

-          gyorsan, egyszerűen, percek alatt össze fogod dobni

-          az alkotás öröme, a sikerélmény, és a dícséretek mind-mind téged illetnek majd

-          de nem csak arra jók, amire kitaláltuk: kísérletezz velük bátran

-          minden termékünk adalékmentes, 100% natúr és természetes

-          a legjobb minőségű alapanyagokat kutattuk fel Neked hozzájuk

-          édesítésre a natúr ízű és nullás értékű eritritet használjuk

-          egyik megoldáskeverék sem tartalmaz konjac lisztet vagy guart, xantant

-          gondosan összeállított, ízben egymással harmonizáló lisztekből rakjuk össze mindet

-          megfelelő arányú a keményítő-szénhidrát-fehérje összetétel

-          nem használunk „nempaleo” alapanyagokat

-          semmit sem rejtegetünk: minden hozzávalót feltüntettünk a csomagoláson

-          saját magunk dolgozzuk ki és állítjuk össze a receptúrákat

-          mindegyik kézműves termék: kolléganőink odafigyeléssel, gondosan csomagolják

-          folyton nyomon követjük az alapanyagok és a megoldáskeverékek kiválóságát

-          gyártói nyilatkozattal garantáljuk a minőséget és az allergénmentességet

 
 
Elérhetőségeink:
30-627-4766
 
 
 

 

 
Webáruház készítés