Új jelszó kérése
Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.11.21 18:02
Panettone

Elkészítés:

6 tojásfehérjét 40 gr porított eritrittel és egy csipet sóval kemény habbá vertem. A 6 tojássárgáját 20 gr porított eritrittel felvertem, majd hozzáadtam 1 vaníliarúd kikapart magját, 2 kávéskanál biocitrom reszelt héját és 2 kávéskanál bionarancs reszelt héját. Ebbe kevertem 40 gr olvasztott ghee-t és 30 gr olvasztott kókuszzsírt, majd egy csomag omlós piskóta lisztkeveréket.

Ez eléggé kemény tészta lett, így a tojásfehérjéből egy nagy evőkanállal hozzákevertem robotgéppel. A többi fehérjét már óvatosan adagoltam, hogy ne törjön össze a hab. A végén egy marék mazsolát tettem hozzá és a tejforraló lábasomat kibéleltem sütőpapírral és előmelegített gázsütőben 50 percig sütöttem kb. 180 fokon. Kandírozott narancs- és citromhéjjal lett volna az igazi, de így is egy könnyű, kellően ízletes süti lett.

Recept forrása: Nagy Szilvi

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.