Új jelszó kérése
Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.11.21 18:34
Parmezános-fokhagymás rudacska, malacka

Hozzávalók:

2 db M-es tojás
40 ml víz
20 ml citromlé
50 g lágy kókuszolaj
180 g Paleolit Éléskamra Enyhén sózott nyújtható tészta alapliszt 
20 g reszelt parmezán 
egy nagy gerezd fokhagyma
ízlés szerint egyéb fűszerek (jelen esetben pici bors és őrölt kömény)

A fokhagymát a kókuszolajba belenyomtam és kicsit átmelegítettem a mikróban, hogy jobban átvegye a fokhagyma ízét. A liszten kívül minden hozzávalót jól elkevertem, majd a lisztet is hozzádolgoztam. 20 percre betettem a hűtőbe pihenni.Jól átgyúrtam, kinyújtottam.
A malackákat pohárral kiszaggattam, picit bevágtam és a füleket így visszahajtottam. Lekentem tojással őket. Az orra virsli, szeme napraforgómag lett. 
Rudakat formáztam, lekentem tojással majd szezám illetve chia magba hempergettem őket.
180 fokon kb. 20 percig sütöttem őket.

Recept forrása: Kiss Viktória

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.