Új jelszó kérése
 
Hagyományos nokedli és tészta receptek

Ravioli (paleo)

2018.05.23 12:15

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna receptje

Hozzávalók:

Bolognai ragu:

  • 25 dkg darált hús
  • ízlés szerint készítsük, paradicsommal, fűszerekkel

Tészta:

 

Elkészítés:


25 dkg darált húsból ízlés szerint készíts sűrű bolognai ragut. Fontos, hogy sűrű legyen. Várd meg, míg kihűl.
1 csomag Éléskamra Hagyomás nokedli lisztkeveréket keverj össze 3 tojással és annyi vízzel, hogy gyúrható tésztát kapj. Pihentesd a tésztát 15 percig, majd nyújtsd ki téglalap alakú vékony lappá.

Derelye vágóval felezd el. Az egyik felére kb. 4 cm-enként rakj halmokat a húsból, majd fed be a tészta másik felével.
Ujjaddal a tésztaközöket nyomkodd össze, és derelye vágóval darabold fel.
Enyhén sózott forrásban lévő vízben, miután feljöttek a víz felszínére főzd még 4-5 percig, majd leszűrve forgasd meg 2 evőkanál kókuszolajban, vagy fújd le kókuszolajjal.
Reszelj rá parmezánt, vagy Grana padano sajtot és díszítsd friss apróra vágott oregánóval.
Sajt helyett megszórhatod inaktív sörélesztő pehellyel is. A tölteléket ízlésed szerint variálhatod is.
Nagyon finom! Érdemes kipróbálni!

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

 Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo ravioli, gluténmentes ravioli, IR barát ravioli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, paleo ravioli

 

Nézd meg, hogyan készül a Gombapörkölt nokedlivel!

 

Webáruház készítés