Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.18 18:52
Sacher torta (Anyasüti)

Nagyon kellemes szaftos jó állagú torta, nem hátrány hogy gyorsan egyszerűen elkészíthető. Érdemes 1-2 napot elkészítés után hideg helyen tartani, hogy az ízek még inkább összeálljanak.

Hozzávalók:

  • 4 tojás,
  • 40 gramm Anyasüti puha piskóta lisztkeverék,
  • 30 gramm karobpor - ha valódi csokisra szeretnénk akkor ugyanennyi kakaópor,
  • 25 gramm méz vagy más szirupos édesítőszer,
  • 2 kanál kókuszolaj,
  • 4 kanál víz.
  • kb. 170-180 gramm kajszibarack vagy más krémesen kenhető állagú lekvár,

Tetejére:

kókuszolaj + karobpor + méz vagy szirupos édesítő gőz felett felolvasztva összesen kb. 60 gramm.

Elkészítés:

A négy tojást kettéválasszuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a folyékony édesítéssel kikeverjük, hozzáadjuk a kókuszolajat és a kakaó vagy karopborral összekevert piskóta lisztkeveréket. Elkeverjük, majd apródonként nagy óvatos mozdulatokkal habverővel hozzákevergetjük a keményre felvert tojáshabot is. Szilikonos 18 vagy 20 cm-es kerek formában kb. 30 perc alatt megsütjük.

Kicsit púposra sül a piskóta, kihűtést követően éles késsel ezt a púpját egyenesre levágjuk és az így kapott piskótát összetépkedjük-morzsoljuk és a kajszibarack lekvárba keverjük.

A kettévágott piskótát ezzel a piskótás lekvárral töltjük.

Bevonjuk vízgőz felett olvasztott karobpor / kakaópor méz és kókuszolaj egyvelegével majd hideg helyre tesszük. Tálaláskor meghintjük szitán keresztül kakaóporral.



Recept forrása: Laczkó Zsuzsanna (http://utunkazegeszseghez.webnode.hu)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.