Új jelszó kérése
100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Vásárlási feltételek

Adatkezelési általános szabályok

Adatkezelési általános szabályok

A(z) LI-FE Global Kft., mint a www.paleonagykereskedes.hu domain alatt működő jelen webshop üzemeltetője (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a megrendelések teljesítésének céljából, hírlevélre feliratkozók esetében hírlevél, információs levél küldése céljából és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. A személyes adatok megadása minden esetben a vásárló önkéntességén alapul. Azon vásárlók adatait, akik regisztráció nélkül vásárolnak a webshopban, az Adatkezelő nem tárolja és nem rögzíti. Adataikat semmilyen formában nem őrzi a webshop rendszerében, csak és kizárólag a számla kiállításához és a csomag futárral történő kézbesítéséhez használja fel.

 

Vásárlóinkat biztosítjuk a felől, hogy adataikat semmilyen esetben nem szolgáltatjuk ki harmadik fél számára, kivételt képez ez alól a GLS, mint logisztikai partner, akinek a szállításhoz szükséges adatok megadása elengedhetetlen, úgy mint név, cím, telefonszám.

 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az Adatkezelő  a rögzített személyes adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályokkal – így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel –, az adatvédelemre vonatkozó nemzetközi egyezményekkel, uniós jogi aktusokkal, valamint a reklámszabályozással, elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezésekkel és egyéb jogszabályokkal összhangban kezeli.

A személyes adatok az Adatkezelő  általi felvétele és kezelése egyes webshop, vásárlások igénybevétele esetén jogszabályon – így az adózási és számviteli kötelezettségeket szabályozó 1995. évi CXVII., 2000. évi C. és 2003. évi XCII. törvényeken – alapul. Eltérő rendelkezés hiányában az adatkezelés a Felhasználó önkéntes hozzájárulásán alapul.

 

 

Az adatkezelő adatai:

Cégnév: LI-FE Global Kft.

Székhely: 2531 Tokod, Diófa utca 10,

Telephely: 2534 Tát, Bécsi út 42

 

Az adatkezelő elérhetősége: 30-627-4766, iroda@paleonagykereskedes.hu

NAIH Működési engedély számok

Hírlevél feliratkozók adatkezelése: NAIH-93469/2016.;

Megrendelésekkel kapcsolatos adatok kezelése: NAIH-93886/2016.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdése alapján a) Az érintett hozzájárulása.

 

Az adatgyűjtés célja: webshop internetes vásárlási lehetőség nyújtása, az itt leadott  megrendelések teljesítése és számlázás, valamint hírlevél küldés az arra feliratkozottak felé, a webshop fejlesztése céljából statisztikák, elemzések készítése (pl. felhasználók azonosítása, megkülönböztetés a többi felhasználtól, kapcsolattartás a felhasználókkal, a jogszabályok által elrendelt adatkezelések és annak teljesíthetősége).

Az adatkezelés és tárolás során az Adatkezelőnek nem jut tudomására a felhasználó (vásárló) titkos jelszava, azt semmilyen formában nem őrzi és nem ismeri.

 

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A személyes adatok valódiságáért, pontosságáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel.

A www.paleonagykereskedes.hu webshopban  a hírlevélre, illetve egyéb reklám tartalmú közvetlen üzletszerzési, illetve marketing célú megkeresésre feliratkozással lehet regisztrálni (ez megtehető a felhasználó regisztrációja során, illetve a Hírlevél feliratkozásra alkalmas oldalsó dobozban).

 

A kezelt adatok köre (regisztrációs vásárlás esetén kerül rögzítésre): a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.

Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében és hírleveleink küldéséhez kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a vásárló törlési kérelméig kerülnek rögzítésre. De az adatkezelés szigorúan a vásárlás teljesítéséig, az ezzel szorosan összefüggő e-mailes vagy telefonos kapcsolattartásig, illetve a hírlevél kiküldés alkalmával kerülnek felhasználásra.

Az adatkezelő  a Felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig kezeli a Felhasználó személyes adatait.

A webshopban történő vásárláshoz kapcsolódó minden felhasználói adatot és más, a vásárlással kapcsolatos információt az adatszolgáltató köteles megőrizni a Számviteli törvény betartása mellett.

 

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatások

A Duna Telekom Kft. vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja vagy keresi fel egyeztetésre: e-mail, telefon, vagy SMS segítségével. Amennyiben megadja mobil telefonszámát, külön kérésre Önt rendelése állapotáról SMS-ben is tájékoztatjuk (megjegyzésben szükséges kérni ilyen vagy egyéb jellegű egyedi igényét). Ezen okokból javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban, amennyiben ez szükséges.

 

Hírlevél és SMS küldés

A Paleonagykereskedés.hu webáruházban történő regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Paleonagykereskedés.hu e-mailben és/vagy SMS-ben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevélre történő előfizetés a későbbiekben bármikor lemondható a www.paleonagykereskedes.hu oldalon található „Hírlevél”dobozban található „Leiratkozás” gombra kattintva. Kéretlenül az Adatkezelő semmilyen esetben nem küld hírlevelet/SMS-t felhasználói részére.

 

Adatkezeléssel kapcsolatos jogok, jogorvoslati lehetőségek

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését, módosítását

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha a Felhasználó korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél telefonon vagy e-mailben kezdeményezhet.

A kérelem során pontosan közölni szükséges a regisztrációkor megadott e-mail címét, felhasználó nevét és nevét a beazonosítás érdekében.

A regisztráció törlésekor a korábban gyűjtött kuponok elvesznek, és új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát a Felhasználónak.

Az Adatkezelő részére a www.paleonagykereskedes.hu webshoppal összefüggésben megadott email címről érkezett igényt az Adatkezelő a Felhasználótól érkezett igénynek tekinti. Egyéb email címről, valamint írásban benyújtott igények esetén a Felhasználó akkor nyújthat be igényt, ha – Az Adatkezelő vagy jogszabály által meghatározott módon – megfelelően igazolta felhasználói minőségét.

Amennyiben az Adatkezelő adatkezelése nem az érintett hozzájárulásán alapul, hanem az adatkezelést harmadik személy visszaélésszerűen kezdeményezte, az érintett kérheti a rá vonatkozó, valamely Felhasználó által róla közzétett személyes adat törlését, valamint az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatást személyazonosságának és a személyes adattal fennálló kapcsolatának megfelelő igazolása mellett.

A Felhasználó halála esetén a halotti anyakönyvi kivonat bemutatásával illetve másolatának a Webshop ügyfélszolgálati címére (paleonagykereskedes@gmail.com) történő megküldésével a Felhasználó bármely közeli hozzátartozója, illetve az, akit végrendeleti juttatásban részesített, kérheti a Felhasználóval fennálló kapcsolatának igazolása mellett a Felhasználóra vonatkozó adatok törlését, valamint jogos érdekének igazolása mellett az adatok továbbítását.

•    Felhasználó által kért tájékoztatás

A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által a webshoppal és a hírlevél küldéssel  összefüggésben kezelt rá vonatkozó személyes adatokról e-mailben, vagy az ügyfélszolgálat elérhetőségén.

•    A felhasználó adatainak módosításai lehetősége

A regisztrált felhasználók a Paleonagykereskedés.hu webáruházban megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a „Bevásárlókosár” menüpont alatt, a „Belépés” gombra kattintást követően a „Személyes adatok” hivatkozásra kattintva.

•    A regisztráció megszüntetése (törlés)

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

•    Adatkezelő feladata törlési, módosítási tájékoztatási kérelem benyújtásával kapcsolatban

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Bíróság, ügyészség, nyomozó hatóság, szabálysértési hatóság, közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetve jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkereshetik az Adatkezelőt a tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett, aki  a megkereső szerv részére - amennyiben a pontos célt és az adatok körét megjelölte - a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat köteles rendelkezésre bocsátani.

 

 Adatok nyilvánosságra hozatala, adattovábbítás

A Webshop használata során a Felhasználó személyes adatait az ügyfélkiszolgálás, a szerződés teljesülésével összefüggő  folyamatokban közreműködő külső szolgáltatók , az adatkezelési  engedélyben  meghatározott módon és személyek számára hozzáférhetővé teszi, továbbítja.

A személyes adatok meghatározott harmadik személyek felé való továbbításához a Felhasználó meghatározott cselekménnyel (pl. regisztráció, a Webshop egyes részwebshopának igénybe vétele, stb.) ad hozzájárulást.

 

Az adatok megismerésére jogosult további lehetséges adatkezelők

Megbízott külső szállító:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi

GLS Európa u. 2.

info@gls-hungary.com

Cégjegyzékszám: 13-09-111755

Adószám: 12369410-2-44

Közösségi adószám: HU12369410

 

Fizetést biztosító külső szolgáltatók: nincs ilyen.

 

 

Jogorvoslat

Az Adatkezelő akkor biztosítja a jogszabályok által előírt jogorvoslati igények előterjesztésének lehetőségét, amennyiben a Felhasználó az Adatkezelő vagy jogszabály által meghatározott módon megfelelően igazolja személyazonosságát és az érintett adattal fennálló kapcsolatát.

Bármely érintett a személyes adatainak kezelésével kapcsolatos vélt jogsérelem esetén az illetékes törvényszékhez fordulhat vagy vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (elnök: dr. Péterfalvi Attila, 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-3911400, www.naih.hu).

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

 

A webáruház látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét.

Az adatok rögzítésének elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.       

A tárhely-szolgáltató neve: Unas Online Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas@unas.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.unas.hu

Vásárlási feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek – www.paleonagykereskedes.hu  

 

Hatályos 2014. december 15-től visszavonásig, módosításig.   Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a LI-FE Global Kft. (székhely: 2531 Tokod, Diófa utca 10, adószám: 23498730-2-11), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.    

 

Szolgáltató adatai
Cégnév: LI-FE Global Kft.
Székhely: 2531 Tokod, Diófa utca 10.
Levelezési cím: 2531 Tokod, Diófa utca 10.
Bank neve: K&H Bank
Számlaszám: HU90 10403648-50526687-56531007
Telefonszám: 30-627-4766
E-mail: iroda@paleonagykereskedes.hu
Adószám: 23498730-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-019162
 

FELIR azonosító: AA3571657

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

 

Adatkezelési engedély száma a  webshophoz kapcsolódóan

NAIH Működési engedély számok

Hírlevél feliratkozók adatkezelése: NAIH-93469/2016.;

Megrendelésekkel kapcsolatos adatok kezelése: NAIH-93886/2016.

NAIH Adatkezelési engedély száma  a  hírlevél küldésre vonatkozóan:

A létesítmény állategészségügyi nyilvántartási száma: 101214 (Esztergom Járási Hivatal)  

 

A szerződés nyelve: magyar  

A tárhely-szolgáltató adatai:

 

A tárhely-szolgáltató neve: Unas Online Kft.
A tárhely-szolgáltató székhelye és levelezési címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: unas@unas.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.unas.hu
.

Telefon99/505-376  

 

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Az ÁSZF 2014. június 1-jén hatályos jogszabályi feltételek figyelembevételével készült, a Szerződő Felek részéről a hatályba lépés napján, továbbá az azt követően megkötött adásvételi jogügyletekre alkalmazható. A webshopban található képi, szöveges anyagok mind a szerzői jogi védelme alá tartoznak. Az oldalon szereplő anyagok máshol való felhasználása részben vagy egészben a Szolgáltató beleegyezésével lehetséges. A webshop az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető internet kapcsolaton keresztül.    

 

Alapfogalmak

  • Egyedi adásvételi szerződés (tényleges vásárlás): az Eladó és a Vevő között, a honlapon keresztül, a termékrendelés véglegesítése következtében, az eladói visszaigazolás megküldése mellett, magyar nyelven létrejövő, írásba foglaltnak minősülő jogügylet, amelynek a mindenkor hatályos ÁSZF szerves részeit képezik;
  • Eladó: Cégnév: LI-FE Global Kft. (mint a www.paleonagykereskedes.hu domain alatt működtetett webshop üzemeltetője)
    Székhely: 2531 Tokod, Diófa utca 10.
    Adószám: 23498730-2-11
  • Vevő: minden olyan – a hatályos magyar jog szerint – jogi személy, illetőleg jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb jogalany, aki (amely) az Eladó termékét a www.paleonagykereskedes.hu webshopban megvásárolja. A webshopban csak nagykereskedelmi, viszonteladó vásárlók vásárolhatnak, magánszemélyeknek nem nyújtunk szolgáltatást. A regisztrációt követően, a jóváhagyás előtt ellenőrizzük a vásárlásra való jogosultságot.
  • Szerződő Felek: az Eladó és az egyedi adásvételi szerződésben Vevőként szereplő alanyok együttesen.
  • Szolgáltatás: az Eladó weboldalán aktuálisan megrendelhető késztermékek, vagy termék és szolgáltatás csomagok eladói tulajdonjogának a Vevő részére történő átruházása, mely a vételár teljes megfizetése után történik. Továbbá az áru csomagolása és kiszállítása
  • Termék: honlapon adásvételre felkínált árucikkek, szolgáltatások, valamint szolgáltatás és termék együttesét tartalmazó csomagok;
  • Vételár: a Vevő által megvásárolt késztermék, és szolgáltatás valamint az áru csomagolásának és kiszállításának az egyedi adásvételi szerződés teljesítésével együtt járó ellenértéke;
  • Ügyfélszolgálat: webshophoz tartozó Ügyfélszolgálatra vonatkozó információkat a honlap nyitóoldalán valamint a vevőszolgálati adatoknál található, elérhetősége: 06 30 627 4766 telefonszám, iroda@paleonagykereskedes.hu e-mail cím, Hétfő és Péntek között 8-17 óráig.
  • Szállító: Az a harmadik fél, akivel az Eladó egyedi szállítási szerződés keretében a Vevő megrendelésének házhoz szállítását teljesíti.

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi

GLS Európa u. 2.

info@gls-hungary.com

Cégjegyzékszám: 13-09-111755

Adószám: 12369410-2-44

Közösségi adószám: HU12369410

MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777

Lakossági ügyfeleinknek: ugyfelszolgalat@posta.hu
Üzleti ügyfeleinknek: uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

Levélcím: Magyar Posta Zrt. Ügyfélszolgálati Igazgatóság 3512 Miskolc
FAX Lakossági ügyfeleinknek: 06-46-320-136
FAX Üzleti ügyfeleinknek: 06-46-503-899

 

Adatkezelési szabályok

A hatályos adatvédelmi tájékoztató és szabályozás elérhető az alábbi linken: http://bolthely.hu/paleokosar/Adatvedelem_es_biztonsag Adatvédelmi nyilvántartási szám Adatkezelési engedély száma a  webshophoz kapcsolódóan NAIH Adatkezelési engedély száma  a  hírlevél küldésre vonatkozóan: NAIH    

 

Megvásárolható termékek köre A megvásárolható termékek köre röviden:

  • Paleolit Élskamra lisztkeverékek
  • Anyasüti listkeverékek

A termék árak tartalmazzák az áfát, azok bruttó vételárként forintban vannak feltüntetve, de csak a regisztált és jóváhagyott felhasználók láthatják az árakat (belépés után) Nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját, mert az a megrendelt csomag forintális összegétől függ. A csomagolásra külön díjat nem számítunk fel. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról, pontos igénybevételi lehetőségeiről, feltételiről.    

 

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a megrendelési folyamat során, a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Fontos tudnivalók/ Házhoz szállítás menüpont alatt is megtalálható. Az utánvét díja: 250 forint, amit a szállítási költség nem tartalmaz.
Weboldalról megrendelhetõ termékek árai változtatásának jogát a szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja, vagy elállhat vásárlási szándékától.
Az árak csak a regisztráció jóváhagyása után tekinthető meg. A nem regisztrált weboldal látogatók csak a weboldal tartalmát tekinthetik meg, beleértve a termékeket is, de árak nélkül.

  Rendelés menetének ismertetése Regisztráció
Minden oldalon megtalálható, a legfelső menüsorban elhelyezve, az ott lévõ adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. A szolgáltatót a vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.
A regisztráció akkor végleges, amikor azt a jogosultságot ellenőrizve (céges forma, megfelelő tevékenységi kör, működő vállalkozás, személyi kompetencia, stb.) az Eladó jóváhagyta. Erről automata üzenetben a rendszer visszajelzést küld a Vásárlónak. Egyéni (végfelhasználóknak) Eladó biztosít vásárlási lehetőséget.

A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelõ adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse, illetve ha egyeztetésre van lehetőség, azt megtegye.
 

 

A termék kiválasztása
A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi. A Kosár „Megtekintés” gombjára kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizhetik rendelésük helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.

A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni őket, akkor egyszerűen kattintson a "Pénztár" gombra. Ha eddig belépés nélkül gyűjtötte a kosarát, itt lehetősége van regisztrációs adataival belépni. Regisztráció nélkül a vásárlás nem lehetséges. Ha korábban már vásárolt áruházunkban, úgy adja meg a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, akkor adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Minden regisztrációt az eladó felülvizsgálata, majd jóváhagyása követi. A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot (személyes átvétel vagy futárszolgálat), valamint fizetési módot (utánvét, banki átutalás, készpénz). A „Megjegyzés” részben hozzáfűzést tehet csomagjához. Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés” gombra.
A megrendelés mindenkori minimum értékét a Fontos tudnivalók/Megrendelés rész tartalmazza. A minimum rendelés alatt az Eladó teljesítést nem vállal. A megrendeléseknek nincs felső értékhatára.


  Megrendelés Eladótól történő visszaigazolása
A hatályos törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az Eladó általa üzemeltetett webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Megrendelés jóváhagyására a Vevő részéről külön nincs szükség. A megrendelés visszavonását a vásárló a webáruház "Kapcsolat" menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.
A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről.
A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.  

 

Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés utólagos módosítására (sztornó tétel vagy hozzárendelés) csak írásos formában e-mailben (iroda@paleonagykereskedes.hu, vagy telefonon (30-627-4766) kerülhet sor.
 


Fizetési feltételek
Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti (utánvét). A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. Ezen kívül az ellenérték megfizetését előre utalással, illetve személyes átvétel esetén készpénzes kifizetéssel rendezheti. A futáros kiszállítást és az átutalást együttesen választva, a csomagokat az összeg rendezése után indítjuk. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító partnercég részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.
Az átutalásos fizetési mód kiválasztása esetén a Vevőnek meg kell várnia az Eladó írásos vagy telefonos értesítését a rendelés jóváhagyásáról, tartalmának és mennyiségének egyeztetéséről, és csak ezt követően indítsa el az átutalást.    

 

Szállítási módok

Megrendeléskor az alábbi kiszállítási módok választhatók Átlagos szállítási idő: megrendeléstől számított 2-5 munkanap.

  1. Futárszolgálattal történő kézbesítés szabályai

A házhozszállítást csomagonként 40 kg-ig a GLS futárszolgálata végzi. A kiszállítás napján a Vevő SMS-ben kap értesítést a futárszolgálattól a csomag kézbesítésének várható időpontjáról. Ha az első kézbesítés sikertelen, úgy erről értesítést hagy és második kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét és a sikertelen szállítással kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő fizeti. A házhozszállítás díjairól az Infók rendelésben menüben a vásárlás vagy a kosárba rakás előtt is tájékozódhat,  illetve a fizetési folyamatban a szállítási mód kiválasztásánál is információt kap.

Viszonteladók esetén amennyiben a megrendelés teljes összege eléri a 38.100 forintot (bruttó), úgy az Eladó átvállalja a szállítási költséget, így a kiszállítás ingyenessé válik a Vevő számára.

Lakossági (egyéni) megrendelés esetén a szállítás díja 890 Ft, 9000 Ft feletti rendelés esetén mindkettő díjmentes.

  

   2. Nemzetközi kiszállítás

Alapvetően a megrendeléseket Magyarország területére teljesítjük, ettől eltérő lehetőségeket a GLS, mint logisztikai partner szállítási irányai határozzák meg. Az árképzés a mindenkor érvényes szerződés szerinti díjtételek szerint a megrendelés súlyától függően alakul. Erről az Eladó tájékoztatja a Vevőt a kiszállítás előtt. Amennyiben a szállítási díj elfogadható Vevő részéről, úgy a csomagot csak a vételár+ szállítási díj előzetes kifizetése után adja fel az Eladó kézbesítésre.  

 

Megjegyzés A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés reggel 8 óráig beérkezik és a termék(ek) raktáron van(nak). A várható szállítási idő 2-5 munkanap. Kivéve ha:

  • az adott terméknél más szállítási időt jelöltünk,
  • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
  • az adott termék(ek) hiánycikk(ek),
  • baleset,  vis major, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt (max. 5 munkanap) meghaladja a kiszállítás időpontja, erről mindenképpen tájékoztatást adunk e-mailben vagy telefonon és mindent megteszünk azért, hogy a csomag a minél hamarabb célba érjen. Előfordulhat, hogy a megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizzük, ezért a telefonszám megadása minden megrendeléshez szükséges. Telefonszám és elektronikus levelezési cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt az Eladónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben a Vásárló bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó a Vevő kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.  

 

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig az Eladó tulajdonában marad.


    A megrendelések feldolgozása és teljesítés
A rendelések feldolgozás 24 órán belül megtörténik, amennyiben munkanapra esik, ha munkaszüneti vagy ünnepnap, akkor a következő munkanapon.

  Átlagos teljesítési idő a rendelés feladásától számított 2-5 munkanap (kézbesítés átlagos időtartama). Ha Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Vásárló által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni, amennyiben a Vevő úgy dönt, nem kívánja a hiányzó terméket mással helyettesíteni. A visszafizetés a Vevő által megadott bankszámla számra történik. E kötelezettség teljesítése Eladót  nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.    

 

Elállás joga Megrendelése során Ön élhet 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében , az abban részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 (tizennégy) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni.
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti és sértetlen (bontatlan) csomagolásban érkezik vissza. Az elállásra vonatkozó igényét be kell jelenteni e-mailen vagy postai úton, a pontos rendelési adatok megadásával (számlázási név és cím, szállítási név és cím, telefonszám, a megrendelés azonosító száma). A postán, vagy futárszolgálattal visszaküldött termék árát legkésőbb az áru megérkezését követő 14 munkanapon belül visszautaljuk a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem vonatkozik a ki- és visszaszállítási költségekre.

A vevő által felbontott vagy hiányos csomagolású visszajuttatott termék esetében nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a saját költségére.
Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. A vevő ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Vevő nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék esetében, amely:
-a személyéhez kötött, illetve amelyet a Megrendelő utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, vagy gyorsan romlandó.

- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek esetén

- olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (gyógyhatású készítmények, ami után más fogyasztó számára már tovább nem értékesíthető); Az Eladó  a visszatérítendő összeg után kamatot nem fizet.

A  jótállásra és a szavatosságra vonatkozóan minden esetben a Polgári Törvénykönyv illetve a kormányrendeletekben megfogalmazott hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. Az Eladó nem vállal szavatosságot, garanciát vagy egyéb felelősséget a Weboldal állandó használhatóságáért.

Megrendelő rendelését egyszerűen, kötelezettség nélkül lemondhatja Szolgáltató elérhetőségein keresztül mindaddig, amíg csomagját Szolgáltató át nem adja a futárszolgálatnak kézbesítésre. Megrendelő az átadásról minden esetben e-mailben értesül.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló  kormányrendelet szabályai az irányadóak.
   

 

Garancia, jótállás A  jótállásra és a szavatosságra vonatkozóan minden esetben a Polgári Törvénykönyv illetve a 151/2003 és egyéb vonatkozó kormányrendeletekben megfogalmazott hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el. Az Eladó nem vállal szavatosságot, garanciát vagy egyéb felelősséget a Weboldal állandó használhatóságáért. Az olyan károkért, melyek abból keletkeztek, hogy a Weboldal nem állt rendelkezésre és az ezen okból keletkező károk nem az Eladó szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartására vezethetőek vissza, az Eladó semmilyen felelősséget nem vállal. Az Eladó nem felel a Vevő és a webshopban forgalmazott termékek gyártói vagy magyarországi termékgazdái/importőrjei között esetlegesen létrejött jogviszonyból eredő bárminemű szerződésszegésért, kártérítési igényért. Termékeink mind fogyasztási termékek, így meghibásodás, vagy működőképtelen termék lehetősége kizárva.    

 

Panaszkezelés Eladó törekszik a Vevő, mint panaszt benyújtó észrevételeivel és panaszaival kapcsolatos eljárást hatékonyan, átláthatóan és gyorsan kezelni, minimalizálva ezáltal a működési kockázatokból származó veszteségeket úgy a Vevő, mint az Eladó esetében. Panasznak minősül az weboldal működésével és vele kapcsolatos tevékenység, az Eladó szolgáltatásával szemben felmerülő minden olyan egyedi kérelem vagy reklamáció, amelyben a Vevő, mint panaszt tevő az adott eljárását kifogásolja és azzal kapcsolatban konkrét, egyértelmű igényét fogalmazza meg. Az Eladó a Vevőtől észrevételeket is elfogad,  amely a szolgáltatási színvonal javításához vezethet. Az Eladó a panaszok bejelentését kizárólag írásban fogadja a rögzíthetőség és visszakereshetőség érdekében, Megadható az Ügyfélszolgálatnak írott postai-, vagy elektronikus levélben.A Panaszok beérkezést követően az Eladó legkésőbb 14 munkanap múlva írásban postai- vagy e-mail útján válaszol a Panaszbejelentő részére. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek   területileg illetékes Kerületi Bíróságnak vetik alá magukat. Panaszbejelentés címe: 2509 Tokod, Diófa utca 10. Email: iroda@paleonagykereskedes.hu

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.