Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.05 18:42
Stollen (Anyasütiből)

 A tészta alapanyagai:

-60g Anyasüti puha piskóta
-30g mandulaliszt
-55g darált blansírozott mandula
-50g por eritrit
2 tk gm ,fm sütőpor
1 bio naracs reszel héja
-csipet só
1 drb házi tojás
60g cocomas 
50g folyékony kókuszolaj, vagy aki fogyaszthatja olvasztott vaj

A mákos réteg hozzávalói:

-50g cocomas
-2-3ek por eritrit
1 ek vaníliás pudingpor
5-6ek darált mák

A tészta:

A száraz alapanyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, összekeverjük. Kicsit ragadós masszát kapunk, hagyjuk állni 15-20 percet. Bőven meghinthetjük a piskótaliszttel. Így egyszerűbben golyó alakúra gyúrjuk. Sütőpapíron kb 20 -30cm-esre sodorjuk.. nyugodtan szórd piskóta liszttel. Megkenjük a mákos töltelékkel, ehhez az alapanyagogat előzőleg összekeverjük. Datolyát is csavarhatunk bele. Most kalács alakúra tekertem. Legközelebb hajtogatom. Akkor a repedések sem lesznek mélyek (szerintem).

175 fok légkeverées sütés 20 perc 
Ezután nem légkeveréses sütés 15 perc.
Forrón lekenjük zsiradékkal,por eritrittel meghintjük.
Igazi "Stollen" állag.

Recept forrása: Csánó Fehér Erika

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.