Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.09 09:43
Tiramisu

Elkészítés:

Az omlós piskóta liszthez 6 db M-es tojást (kb. 320 g) válassz ketté, a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá, a sárgáját 70 g eritrittel robotgéppel keverd fehéredésig. A sárgája habhoz adj 6 evőkanál hideg vizet, 2 evőkanál olvadt kókuszzsírt, majd a lisztkeverékkel keverd simára. A tojásfehérje habot fokozatosan adagold hozzá, óvatosan, nagy mozdulatokkal, hogy ne törjön össze. 25*20-as tepsiben 180 fokon, 35 perc alatt (tűpróba) süsd készre.

A piskótákat még apróra vágtam, akár tépkedni is lehet, majd elkészítettem a krémet:
Végy 200 gr Totu-t (ha nincs otthon 200 gr Totu krémed) és 50 ml vizzel és egy evőkanál olvadt kókuszolajjal keverd össze smothie mixerben vagy nagy teljesítményű turmixgépben. Miután krémes állagú lett, keverj hozzá 1 vaníliarúd kikapart magját és 50 gr porított eritritet és keverd össze ezzel is. Robotgéppel verj fel 2 dl kókuszkrémet (kis dobozos Cocomast használtam, melyet előző este beraktam a hűtőbe dermedni, hogy könnyebben fel tudja verni) és keverd a Totus masszához. Helyezz egy jénai aljára egy sor piskótát, melyet locsolj meg kókusztejjel elkevert frissen főzött kávéval (egy 2 személyes adagot főztem le), majd jöhet egy sor krém, újabb sor kávéban áztatott piskóta és végül a krém.

A tetejét szórd meg holland kakaóporral és rakd a hűtőbe pár órára vagy akár egy egész éjszakára, hogy a piskóta jól átázzon.

,

Recept forrása: Nagy Szilvi

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.