Új jelszó kérése
 

Rólam

Liszi-Fekete Gabriella vagyok, 2011-től paleozunk a férjemmel. A motivációm erős volt, édesanya szerettem volna lenni. Ennek egyetlen akadálya volt: a pajzsmirigy túlműködésem több év gyógyszeres kezeléssel sem akart javulni. Sosem felejtem el, amikor a dobogókői sípályán nem tudtam felgyalogolni... Nem volt hozzá erőm. A végén méterenként álltam meg, hogy levegőhöz jussak, a szívem kalapált, vert a víz. Azt hittem sosem jutok fel alig 300 méteren. Egyszerűen nem tudtam beletörődni, hogy ebből az egészből nincs kiút.

Ekkor kezdtem őrült kutatásba a megoldások után, és egyszer csak rátaláltam a paleora, mint reform táplálkozási irányzatra. Alapjait logikusnak és követhetőnek, könnyen betarthatónak éreztem.

 

Azonnal belefogtunk, szigorúan véve minden szabályát. Minden egyes nap tudtam és éreztem, hogy jó úton vagyok… és végre 3 év gyógyulás, tisztulás, regenerálódás után egyszer csak velünk is megtörtént a csoda: várandós lettem. Földöntúli boldogságot éreztünk. Azóta már két örökmozgó, kíváncsi kisfiú boldog szülei vagyunk. Számunkra ez az életmód bizonyított, így nem kérdés, hogy hosszú távra tervezünk vele.

A jó táplálkozásnak hála, a testem felszabadult, fellélegzett, újra volt erőm, életkedvem, energiám. Jól bírom a napi gyűrődést, nehezen fáradok el, mosolygós vagyok, és nem a kimerült anyukák táborát erősítem. Jut erőm, energiám játszani, háztartást vezetni és dolgozni is a gyerekek mellett. Sok-sok komoly egészségügyi problémától szabadultam meg az évek során, amikről ma már tudom, hogy táplálkozással rendbe hozhatók.

A kezdetekkor rengeteget kellett a konyhában lennem, hisz mindent magunknak készítettünk. A sütemény és kenyér receptjeimet az első percektől jegyzetelem kedvenc füzetembe. Amikor már szép gyűjteményem lett, és jól megismerkedtem ezekkel a nehéz alapanyagokkal, férjem unszolására úgy döntöttem, másoknak is segíteni szeretnék élhetővé, gyorsabbá, könnyebbé tenni a napi diétás készülést. Így jöttek létre 2014-ben az Éléskamra megoldáslisztek. Mai napig a segítő szándék motivál. Munkám egyben a hobbim is, mindig izgalommal tölt el egy-egy új termék fejlesztése, pici apró mozzanatokból áll össze végül késszé, egésszé. A piacra kerülés előtt pedig aludni is alig tudok, míg meg nem látom, milyen lesz az újdonságok fogadtatása. Vannak olyan termékeink, amiken hónapokat vagy egy teljes évet dolgoztam, mire késznek ítéltem. Termékeinket mi magunk is napi szinten fogyasztjuk. Két kisgyermek mellett sem jelent gondot számomra összedobni belőlük gyorsan valami finomat.

 

Megoldáslisztjeink népszerűsége töretlen és egyre csak növekszik, hisz nem csak a prémium alapanyagokra figyelünk oda, hanem arra is, hogy a diétás piacon találj magadnak olyan kényelmi liszteket, amelyekből az addig megszokott ízekhez nagyon hasonlító, valóban finom és jó állagú ételeket készíthetsz. Sajnos általánosan elterjedt vélemény, hogy ami egészséges, az nem lehet finom. Termékeinkkel, munkásságunkkal erre szeretnénk rácáfolni. Én magam pont az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve.

Mostanra már számos speciális terméket fejlesztettem, így a reform táplálkozókat széles körben meg tudjuk szólítani. Termékeinket javasoljuk paleolit életmódban, ételérzékenység (pl. gluténérzékenység) esetén, különféle diétákban (inzulinrezisztencia, PCOS, AIP, ketogén), cukorbetegség esetén, fogyókúrában, low carb irányzatban, emésztőszervi megbetegedésben szenvedők számára, vegánoknak, a tiszta, adalékmentes táplálkozás követőinek, vagy olyan háziasszonyoknak, akik családtagjaikat szeretnék egészségesebb táplálkozásra átszoktatni.

Vallom, hogy nem kell betegnek lenni ahhoz, hogy tegyünk magunkért.

2016-ban a legkisebbekre is gondolva megalkottam az Anyasüti termékcsaládot, amely a picik igényeihez igazodik a hipoallergén összetételével. Beilleszthető hagyományosan táplálkozók életmódjába, vagy különféle ételérzékenységek, diéták esetén a babák, gyerekek táplálásába.

 

Ennyi év tapasztalata után kiválóan ismerem a reform életmódok alapjait, az alapanyagokat, és folyamatosan képezem magam a táplálkozástudomány terén. Minden egyes termékünk receptúráját én magam fejlesztem, és kísérletezem ki. Hosszas próbák után csak akkor kerülhetnek gyártásba, ha először én, majd a férjem és a terméktesztelők is tökéletesnek találták.


Az Éléskamra és az Anyasüti megoldáslisztek allergénmentes manufaktúra műhelyünkben születnek meg, majd kézi munkával öltöztetik fel, vagyis csomagolják be őket szorgos kolléganőink. Gyártási kapacitásainkat nem tervezzük óriási méretűre duzzasztani, mert célunk, hogy a minőségben sose kelljen kompromisszumot kössünk. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyártást a bejövő alapanyagoktól kezdve a kész lisztekig folyamatosan ellenőrzés alatt tudjuk tartani, és a mennyiség ne menjen a minőség rovására. Így biztos, hogy mindig ugyanazt kapod minden egyes tasak Éléskamra liszttől.

Termékeinket webshopunkon kívül megtalálod az ország számos bioboltjában, webshopjában, natúr boltjában is. Külföldi partnereinken keresztül Angliában, Romániában és hamarosan Szlovákiában és Csehországban is beszerezheted azokat.

Terveim között szerepel további hiánytermékekkel bővíteni kínálatunkat.

Remélem, hogy az egészségmegőrzés területén szerzett tapasztalataimmal és speciális termékeinkkel kulcsot adhatok Neked a lemondásmentes és élvezetes diétázáshoz!

Üdvözlettel,

Liszi-Fekete Gabi

 

Webáruház készítés