Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Személyes sztorink

Örömmel köszöntünk Téged a Paleolit Éléskamra megoldáslisztek oldalán

 

Kik vagyunk mi?

Gabi és Laci

férj és feleség, szülők, elkötelezett egészség-őrök, termékfejlesztők, cégvezetők, paleosok

Öt éve kezdtünk paleozni, hamarabb jött az életmódváltás, mint hogy arra gondoltunk volna, ezzel másnak is segíthetünk. Férjem fogyni vágyott, én sok minden problémából gyógyulni... és nagyon szerettünk volna szülőkké válni. Három év paleo hozta meg mindebben az eredményt.

A kezdetektől jegyzeteltem a receptjeimet egy egyszerű csíkos füzetbe, jó volt előkeresni, ha elakadtam. Az elején nem volt egyszerű, még egy listát is kitettem a hűtőre, hogy mit nem ehetünk, hetekig úgy kezdtem főzni, hogy először azt olvastam végig.  Aztán belejöttem és tulajdonképpen az elejétől élveztem az új ízeket, a változatos főzést, csak túl kellett lépni a bizonytalanságon.

Egy év múlva elindítottuk akkor Magyarország 3. paleolit webáruházát, a gyors siker sok munkát adott. 2014 év végén, kisfiunk születése előtt röviddel végül úgy döntöttünk, hogy megválunk tőle, a sok feladat mellett nem tudtam volna édesanya lenni.

A Paleolit Éléskamra termékcsalád 2014 augusztusában indult, férjem unszolására. Ott volt a sok lejegyzetelt recept, a jobbnál jobb kenyerek, sütemények, ő már akkor úgy látta, sokat segíthetünk másoknak azzal, ha kész megoldásokat kínálunk 1-1 problémára. Hisz látta, mennyi időt visz el a napból a másnapra készülés, a lisztek kevergetése, a próbálgatások, mire kimértem a hozzávalókat. Akkor én már nagyon jól ismertem az alapanyagokat, az egymásra gyakorolt hatásukat és az arányokat. Így jöttek létre sok-sok próbálgatás, újra sütés, recept átdolgozás után a lisztkeverékeink. Melyeket azóta is újra és újra kipróbálunk, változtatunk, ha kell, beépítjük az újonnan megjelent alapanyagokat, amikkel még jobbat, finomabbat tudunk a zacskókba zárni.

Én magam is örömmel használom a mindennapi paleo főzés során a keverékeket, mert most, főleg egy kíváncsi, örökmozgó kisfiú mellett óriási hasznát veszem a gyorsasága és egyszerűsége, az elronthatatlan receptek miatt.

A kevergetés, az alapanyagok egymáshoz illesztése, próba sütések megmaradtak a munkám részeként – hobbinak. Az alkotás szeretetét, egy új létrejöttének örömét a konyhában ebben teljesítem ki. Férjem és kisfiunk nagy örömére így biztosan készül otthon 1-1 jó kenyér vagy finom sütemény, amiket ők aztán nagy boldogan fogyasztanak el.

 

Munkánkkal a mindennapi reform étkezést, a választott vagy kényszerű diétát szeretnénk megkönnyíteni számodra, hogy jókat ehess akkor is, ha másból is kell elkészítened. Fontosnak gondoljuk, hogy a konyhában töltött időt ne más fontos dolgoktól vagy a családtól vedd el. Maradjon meg örömnek vagy napi rutinnak a főzés a helyett, hogy elvesznél a sok alapanyag között és az örökös konyhai jelenléttől aztán elmenjen a kedved az egésztől.

 

Süss jókat, egyél finomakat, alkoss könnyedén a konyhában!

 

Így készülnek majd nálad is paleo finomságok otthon, egyszerűen, percek alatt…

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.