Új jelszó kérése
 
Császárzsemle liszt receptek
2018.04.26 11:40

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

Ti készítettétek

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

Császárzsemle lisztkeverék

Paleo túrógombóc rebarbarás eperszósszal

Hozzávalók:
50 g Anyasüti krémes darakása vanília ízű desszertpor
http://www.paleonagykereskedes.hu/Anyasuti-Kremes-darakasa-
250 g totu
1 M-es tojás
Éléskamra császárzsemléből készült zsemlemorzsa
http://www.paleonagykereskedes.hu/…/Eleskamra-Paleo-Csaszar
1 teáskanál kókuszolaj

Szószhoz:
1 nagy szál tisztított rebarbara
150 g eper
ízlés és diéta szerint édesítő
a tálaláshoz pár szem eper

Elkészítés:
A totut a tojással keverd össze, majd alaposan keverd hozzá a darakását.
Amíg a főzővíz felforr, hagyd állni és készítsd el közben a szószt.
A megtisztított rebarbarát és az epret, vágd kisebb darabokra, és kb 0,5-1 dl vízzel és ízlés szerint édesítővel pár perc alatt főzd puhára, majd turmixold le.
A kókuszolajon pirítsd arany barnára a zsemlemorzsát.
Vizes kézzel formázz diónyi nagyságú gombócokat, (kb. 10 db) és ha feljönnek a víz felszínére, főzd 3-4 percig.
Forgasd meg a zsemlemorzsában és tálald a gyümölcsszósszal.
Ez a legfinomabb paleos túrógombóc. Mindenféle mellékíztől mentes, egyáltalán nem fő szét, puha, és villám gyorsan elkészíthető. Nagyon passzol hozzá ez a szósz, tényleg érdemes így is kipróbálni.
Természetesen lehet csak eperből is készíteni, és ha nem szeretnéd zsemlemorzsába forgatni, anélkül is nagyon finom!
Webáruház készítés