Új jelszó kérése
 
Keltes élmény receptek

Paleo "túrós" csiga málnával és ribizlivel

2018.07.10 10:42

Ti készítettétek: Derecskeiné Horváth Zsuzsa receptje

Tészta hozzávalók:

Tészta elkészítés:

3 M-es tojást (KB 165 g)  elkevertem, 20 ml friss citromlével, 120 ml vízzel, 25 g lágy kókuszzsírral és 40 g kristályos édesítővel (eritrit, xilit, glicin, stb.), majd kevertem hozzá a lisztből 200 g-ot. Pihentettem a tésztát 30 percig hideg helyen (vagy még tovább).

Töltelék hozzávalók:

Elkészítés:

25 dkg totut, ízlés és diéta szerinti édesítővel, 1 nagy, kezeletlen citrom héjával, 2 ek totu krém extrával, 1 tojással és 15 g Anyasüti Krémes darakása vanília ízű desszertporral keverj össze.
A pihentetett tésztát, lisztezett felületen gyúrd át, és nyújtsd ki, 1 cm vastag téglalappá. 
Kend meg egyenletesen a totus krémmel.
Szórj rá ízlés szerint ribizlit és málnát, kicsit nyomkodd bele a töltelékbe.
A keskenyebb feléről szorosan tekerd fel a tésztát.
Vágd kb. 2 cm vastag szeletekre. 
Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, 200°C- n süsd 10 percig, majd 180°C- n 25 percig.
Rácson hűtsd ki, majd ízlés szerint, szórd meg por édesítővel.
Nagyon finom, ízletes sütemény! Igazi keltes élmény!  
Próbáljátok ki!

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra Keltes Élmény univerzális szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Címkék: paleo "túrós" csiga málnával és ribizlivel, gluténmentes "túrós" csiga málnával és ribizlivel, IR barát"túrós" csiga málnával és ribizlivel, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, keltes élmény "túrós" csiga málnával és ribizlivel

 

Nézd meg, hogyan készül a KAKAÓS-MEGGYES GALUSKA!

 

Webáruház készítés