Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.18 18:42
Spenótos, "túrós" kosárka

Hozzávalók:

10 dkg keltes élmény lisztkeverék, 2 tojás, 10 ml citromlé, 60 ml víz, 15 g kacsazsír, nagy csipet

Töltelék:

100 g totu, 50 g totu krém, 100 g bébi spenót, 1 mokkáskanál citromlé, só, bors, szerecsendió

Felvertem a tojásokat, hozzáadtam a citromlét, a vizet, a sót és a folyékony állagú kacsazsírt és alaposan elkevertem. A lisztet is hozzákevertem és fél órára a hűtőbe tettem. Pihentetés után apró gombócokat formáltam belőle, amiket a tenyeremben kör alakú lapokra nyomtam és a muffin formába igazgattam.
A töltelékhez csíkokra vágtam a spenótleveleket, a totut elkevertem a krémmel és a citromlével, fűszereztem és a spenótleveleket is belekevertem.
A tésztakosarakat megtöltöttem, szélüket tojással lekentem és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütöttem.

Recept forrása: Sass Erika (www.tepszi.hu)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.