Új jelszó kérése
 
Hagyományos nokedli és tészta receptek

Vaddisznó pörkölt nokedlivel

2018.04.26 13:20

Ti készítettétek: Nagy Barbara készítette ezt az isteni ebédet.  

Hozzávalók:

Nokedlihez:

 Elkészítés:

3 db M-es tojáshoz (kb. 165 g) keverj 100 ml vizet, ha keményebb nokedlit kedvelsz, 120 ml vizet, ha puhábbat. Add hozzá a nokedli alapot és keverd simára. Tegyél fel vizet forrni kevés sóval és zsiradékkal, addig pihentesd a tésztát. Miután besűrűsödött  szaggass lobogó vízbe, várd meg, míg feljön a tetejére, de csak 1-2 perc múlva szűrd le. Végül jéghideg vízzel öblítsd át!

 A vaddisznó pörköltet mindenki saját ízlése alapján készítse el :) 

Süss Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

 Éléskamra Hagyományos nokedli és tészta szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo nokedli, gluténmentes nokedli, IR barát nokedli, CH diéta, cukormentes, laktózmentes, vaddisznó pörkölt nokedlivel 

 

Nézd meg, hogyan készül a Gombapörkölt nokedlivel!

 

Webáruház készítés