Új jelszó kérése
 

Viszonteladók (Cégek)

  Paleo prémium lisztkeverékek

KÉZMŰVES TERMÉKEK

  Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes, adalékmentes natúr termékek

 Viszonteladók, nagykereskedések, boltok, webshopok, magánszemélyek részére

Termékeinket manufaktúra műhelyben, kézzel csomagoljuk. Kapacitásainkat nem tervezzük óriási méretűre duzzasztani, mert célunk, hogy a késztermékekhez használt alapanyagok minőségében sose kelljen kompromisszumot kötnünk és az elkészült lisztkeverékekkel is egy folyamatosan tartható, prémium kiemelkedő minőséget tudjunk képviselni. Ehhez elengedhetetlen, hogy a gyártást a bejövő alapanyagoktól kezdve a kész lisztekig folyamtosan ellenőrzés alatt tudjuk tartani és a mennyiség ne menjen a minőség rovására.

 
Céges regisztráció
Webáruházunkat vásárlásra cégek vagy egyéni vállalkozók és magánszemélyek számára ajánljuk.
Nagykereskedelmi áron rendelést adhatnak le azok a cégek, vállalkozók, akik a paleolit életmódhoz kötődő tevékenységgel foglalkoznak és ezt a tevékenységi kör bemutatásával igazolni tudják. Pl. bolti kereskedelem, vendéglátás, biobolt, egészséggel kapcsolatos webáruház, pékség, cukrászda stb.
A weboldalunkon regisztráció nélkül az egyéni vásárlók kedvezményes gyártói árai láthatók. A cégek számára érvényes kedvező partneri áraink regisztráció és az azt követő jóváhagyás után jelennek meg. Kérjük, vásárlás előtt céges adataival regisztráljon, hogy megismerhesse a partneri árakat.
Céges vásárlók rendelését bruttó 15 000 Ft feletti értékhatártól fogadjuk, és az alábbi díjakon szállítjuk ki.

15000 - 25000 Ft között 2000 Ft

25001 - 44999 Ft között 1500 Ft

45000 - felett ingyenes

A vásárlás minden esetben regisztrációhoz kötött, melyet a jogosultság megvizsgálása után jóváhagyunk (céges forma, megfelelő tevékenységi kör, működő vállalkozás, személyi kompetencia, stb.). Erről automata üzenetben a rendszer visszajelzést küld Önnek.
Ez után lehetősége van a webshopba belépni és a termék információkon kívül megtekinteni azok árát is.

Mely cégeknek ajánljuk termékeinket?
- akik egészséggel kapcsolatos tevékenységgel foglalkoznak
- akik bővítenék termékkörüket a paleolit életmód alapanyagaival
- akik  vendéglátással foglalkoznak és nyitottak a reform konyha iránt
- akik B2B-ben tovább értékesítenék termékeinket (egyedi árak!)
- akik területi képviselőként dolgoznak és a paleolit életmód termékeit eljuttatnák vásárlóik felé
- akik nyitottak az újdonságokra és vásárlóikat minél szélesebb körű termékekkel szeretnék kiszolgálni
- akik most nyitják üzletüket, webshopjukat és kedvező áron, jó árréssel szeretnének prémium termékeket forgalmazni
Ha olyan kínálatot szeretne látni üzlete polcain, amelyek:
- mutatósak, szép csomagolással rendelkeznek
- ezáltal felkeltik a vásárlók érdeklődését, szinte "eladják magukat"
- minőségről tanúskodnak
- széles termékválasztékot kínálnak
- egyediséget képviselnek (pl. panírmorzsa, kenyér keverék, nyújtható tészta alapkeverék, stb.)
- mindig frissen csomagolva érkeznek meg Önhöz, legalább fél éves szavatossággal
- valóban könnyen elkészíthető, elronthatatlan termékeket szeretne a vevőinek ajánlani
- kevés egyéb alapanyag igényű megoldást szeretne kínálni  vásárlóinak
- valóban natúr, semleges ízű, a hagyományos búzalisztre hasonlító süteményeket, kenyereket keresnek vevői
- a megfelelő hatósági előírásokat betartva készülnek, akkor:
 
vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet tudjon meg kínálatunkról (iroda@paleonagykereskedes.hu)

Bioboltok, webshopok számára
Termékeinket ajánljuk bioboltokba, egészséggel kapcsolatos webshopoknak, fogyókúrás alapanyagokat forgalmazó üzleteknek, diétás boltoknak, reform és delikátesz üzleteknek, portfólió bővítés céljából. Felméréseink szerint a vásárlók legfontosabb elvárása, hogy a paleos kenyér, süti vagy pékáru is finom legyen. Pénzt akkor ad érte szívesen, ha nem csak "letuszkolja a torkán", hanem élvezettel eszi. Termékeinkkel ezt a szemléletet képviseljük. Semmi olyat ne hozunk forgalomba, amiről nem vagyunk mi magunk 100%-ban meggyőződve, hogy finom és beltartalmi összetétele is értékes.
 
 
Mind ismertek és keresettek a vásárlóink körében, lisztkeverékeink egyediek, majdnem négy éve saját receptúra alapján készülnek, a felhasznált alapanyagok minősége tanusított.
 

Éttermek, szállodák, reform konyhák
Jó szívvel ajánljuk termékeinket olyan vendéglátó helyeknek (kávézóknak, éttermeknek, kifőzdéknek, reform konykáknak...),  ahol hangsúlyt fordítanak az eltérő táplálkozási szokások kiszolgálására is.
 
A paleolit alapanyagok nagy előnye, hogy számos táplálkozási irányzatba beilleszthetők az így készült ételek: pl. szénhidrátszegény diéta, tejmentes táplálkozás, gluténintolerancia, cukorbetegség, fogyókúra, nyersevők és azok körében is teret hódít, akik csupán az egészségük érdekében keresik a reform, megbízható forrásból származó alapanyagokat és mindezeket nem csak otthon szeretnék elfogyasztani. Mert olykor nekünk - nekik is jól esik, ha kiszolgálásban van részük és közben biztonságban érzik magukat, mert tudják, hogy ami ételt fogyasztanak, az megfelel a kívánalmaiknak.
 
Legtöbbször amivel problémába ütközik egy reform táplálkozó, hogy nem talál rántott ételt az étlapon (erre megoldás a Paleo Panírmorzsa keverékünk), csak maradnak a szokványos natúr húsok, tészta ételt nem választhatnak, a desszertek szinte mind egytől egyig búzalisztből, sok cukorral és tejtermékből készülnek, így esélytelen, hogy bármit is választani lehessen.
 
 
Mi reform táplálkozók nagyon megjegyezzük és ahol csak lehet, közhírré adjuk azokat az éttermeket, akiknél tudunk enni valami finomságot a menüsor záró fogásaként vagy egy változatos főételt.
 
A desszertekre megoldást nyújtanak a sütemény alapkeverékeink, melyeknek felhasználására csak a fantázia szabhat határt.
Paleos megoldáslisztjeinket gasztro kiszerelésben is forgalmazzuk.

Külföldi terjesztés

Termékeinket nemzetközi partnereken keresztül a környező országokban is forgalmazzuk.

Megfelelő rendelési tételszám mellett biztosítani tudjuk a termékek adott nyelvre történő címkézését.

Amennyiben Ön nagykereskedésként továbbértékesítené vagy boltjában, webshopjában szeretné termékeinket forgalmazni, további egyeztetésre keressen minket elérhetőségeinken, ahol a felmerülő kérdéseket, valamint a szállítással, fizetéssel kapcsolatos részleteket egyeztetni tudjuk.

Egyedi szerződés keretében kizárólagos forgalmazói jogokat tudunk biztosítani.

Keressen minket bizalommal, ha Ön szeretne lenni országában az egyetlen képviselet, ahol a többi üzlet megvásárolhatja termékeinket, kiépítve ezzel egy egyedi és kiemelkedő versenyelőnyt.

 

Mindent frissen küldünk, a gyártási rend szerint a megrendelések feldolgozása folyamatos és időrendi sorendben történik. A folyamatos megrendelések miatt nincsenek felhalmozott készleteink, így az átlagos szavatosság mindig a lehető legfrissebb - 5-6 hónap.
Regisztráció előtt, ha kérdései lennének a termékekről, további vásárlási információra van szüksége vagy az esetleges együttműködéssel kapcsolatban bővebb tájékoztatást szeretne, kérjük, az e-mail ikonra kattintva, a megnyíló űrlapon írjon nekünk. 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Megrendelés előtt ismerkedjen meg weboldalunk tartalmával, az ÁSZF-vel és ha további kérdései lennének, keressen minket elérhetőségeinken:
30-627-4766
 

Azonnali üzenet küldése itt!

Regisztráljon hozzánk és a jóváhagyás után ismerje meg kínálatunk árait is.

Kiemelt partnereink

 

 

 
 
Webáruház készítés