Új jelszó kérése
Sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

Bemutatkozómat itt találod!

 

Rólunk mondtátok

Nguyen-Szabó Délia - Budapest

(...)"Bátran ajánlom minden olyan kezdő vagy haladó háziasszonynak/ anyukának, de akár még férfiaknak is, akik egyszerűen szeretnének egészségeset, természeteset sütni, csalódások nélkül!"

Még több véleményt itt találsz!

Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel hírlevelünkre és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Nagyi palacsintája liszt receptek

2018.02.09 18:58
Yorkshire puding gomba pörkölttel és brokkoli rizzsel

Hozzávalók a pudinghoz:


1 csomag Éléskamra Nagyi Palacsintája lisztkeverék
3 tojás 
2 nagy csipet só
2,5 dl szódavíz, szénsavas ásványvíz
disznózsír a forma kikenéséhez

A tojásokat a sóval és a vízzel elkeverjük, majd a lisztet is hozzákeverjük, és 10 percig pihentetjük. Közben a sütőt 200°C-ra előmelegítjük, és jól kizsírozunk egy 12 darabos muffin formát. 10 perc pihentetés után egy mérőpohár segítségével egyenletesen elosztjuk a tésztát a formákban és mindegyikre teszünk 2-3 csepp olvadt disznózsírt. 200°C-on kb. 45 percig sütjük. Amíg sül, nem szabad a sütőajtót kinyitni, mert összeseik a tészta.
A kép nem adja vissza a színeket rendesen, de ennél sokkal sötétebbre kell sütni.

Recept forrása: Derecskeiné Horváth Zsuzsanna

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.