Új jelszó kérése
100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Éléskamra Puha fánk lisztkeverék édesítőszerrel 15 db-hoz 230 g IDEIGLENES KÉSZLET HIÁNY!

Éléskamra Puha fánk lisztkeverék édesítőszerrel 15 db-hoz 230 g IDEIGLENES KÉSZLET HIÁNY!
  • Éléskamra Puha fánk lisztkeverék édesítőszerrel 15 db-hoz 230 g IDEIGLENES KÉSZLET HIÁNY!
Bruttó: 790 Ft, (622 Ft+ áfa)790

Valódi fánk élmény, a keltes tészta ízével és állagával, kelesztés, dagasztás nélkül, maximum 30 perc alatt. A kisült fánkok naturális, semleges ízűek, enyhén édesek és foszlósan finomak.

  • A lisztkeverék minden szárazanyagot tartalmaz, csak tojás és víz hozzáadása szükséges. Nagyjából 15 db 5 cm-es fánk elkészítéséhez elegendő mennyiség. A tésztával könnyű bánni, egyszerűen nyújtható és formázható. Nem szakad, nem ragad. Semmilyen külön sütési tudományt nem igényel.

     

     

    Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.


    A fánk kiegyensúlyozott rosttartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással lehet. A rost lassítja a szénhidrátok felszívódását, így hosszú ideig ad energiát és jóllakottság érzetet.

    Nem issza fel a sütés közben használt zsiradékot, így ebben biztosan különbözik a hagyományos fánkoktól. De ízében, állagában ahhoz nagyon hasonló finomság.

     

    A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.

     

    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított naturális termék.

    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

    Nem tartalmaz továbbá kókuszlisztet, konjac lisztet, élesztőt sem.

     

    Összetevők: Tápióka keményítő, élelmi rostok (bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt), édesítőszer: eritrit, manióka liszt, mandulaliszt, szezámmag liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő)

     

    Elkészítési javaslat: 3 M-es tojást (kb. 165 g) és 1 M-es tojássárgáját keverj el 50 ml hideg vízzel, add hozzá a fánklisztet és keverd csomómentesre egy kanállal vagy robotgéppel. Hagyd pihenni a tésztát 15 percet. Ezt követően lisztes felületen nyújtsd el 7 mm-esre, tetszőleges formára és méretre szúrd ki, közepébe nyomj mélyedést, majd nem túl forró, ujjnyi magas mennyiségű zsiradékon süsd készre oldalanként 2-3 perc alatt. A fánkok sütés közben szép vastagra dagadnak.  Langyosan a kívánt feltéttel fogyasztható. Letakarva hűtőben tárolva napokig eltartható. Puha, foszlós, mellékíz nélküli fánkok készíthetők így.

     

     

    Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:

    Energia kj/kcal: 1009/243,7

    Zsír:2,3 g amelyből telített zsírsavak 0,8 g

    Szénhidrát: 65 g

                   amelyből poliolok (eritrit): 15,2 g

                   amelyből cukor 0,2 g

                   amelyből hasznosuló: 49,8 g

    Fehérje: 6,3 g

    Só: 0 g

    Élelmi rost: 16,7 g

     

     

    Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.

     

    Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.

    Száraz, hűvös helyen tartandó.

  • Tömeg
    250 g/db
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.