Új jelszó kérése
 
Lángos és zsebes pita liszt receptek

Ropi (paleo)

2018.05.25 12:26

Ti készítettétek:

Szabó Anita receptje:

Hozzávalók: 
Elkészítés:

A munka csupán annyi vele, hogy az összes hozzávalót alaposan kikeverjük, a formába töltjük és 175 fokos sütőben 20 percig sütjük. A sütőből kivéve kihűtjük. ekkor még nedves a tészta, ezért sütőpapíros lemezre rakosgatva, a sütést hideg sütőben kezdve szintén 175 fokra állítva a sütőt ropogósra sütjük. Kb. 10 perc. Nálam pont akkor jelzett a sütő, hogy elérte a beállított hőfokot, amikor jó lett a ropi. Tényleg ropogósra sült.

Forrás:

http://tucsokbogar.blogspot.hu/2018/02/ropi-paleo.html?q=%C3%A9l%C3%A9skamra

Süss, főzz  Te is egyszerűen, a receptben használt lisztkeverékkel! Rendeld meg most:

Éléskamra lángos és zsebes pita szénhidrát csökkentett lisztkeverék

 

Címkék: paleo ropi, gluténmentes ropi, IR barát ropi, CH diéta, cukormentes, laktózmentes

Nézd meg, hogyan készül a MEDVEHAGYMÁS GNOCCHI

 

 

Webáruház készítés