Új jelszó kérése
Titkos receptek Neked!

Íratkozz fel és máris küldjük ajándékba 3 Éléskamra lisztkeverék titkos receptjét!

Süss otthon saját keverékkel!

Feliratkozásért görgess kicsit lejjebb!

Ne fizess a futárért!

Lakosságnak 9000 Ft-tól!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

100% MINŐSÉGI GARANCIA

sütési tanácsadás

Ha elakadnál a lisztkeverék felhasználásában vagy nem is tudod, hogy állj neki, kell egy ötlet, egy recept vagy nem jártál sikerrel, írj ide egy e-mailt és 24 órán belül én fogok segíteni Neked személyesen.

paleoliteleskamra@gmail.com

Liszi-Fekete Gabriella

Termékfejlesztő, tulajdonos

 

Ajánló

www.otthonifejlesztes.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Karácsonyi receptek

2017.12.03 09:51
Grissini

Hozzávalók:

150 g enyhén sózott nyújtható lisztkeverék, 100 g sokmagos paleo bagett lisztkeverék, 4 tojás, 80 g olvadt kókuszzsír, 30 ml citromlé, 50 ml víz, 1 teáskanál só (ízlés szerint)

Azzal kezdtem, hogy a tojásokat felvertem és kb egy fél tojásnyit (úgy két evőkanál) félretettem, majd ezzel kenegettem a rudacskákat.
A felvert tojásokhoz hozzáadtam a vizet, a folyékony kókuszzsírt elkevertem, majd a lisztkeverékeket elkevertem egymással, majd a sóval és a tojásos alappal jól eldolgoztam.
Fél órára hűvös helyre tettem.
Pihentetés után szilikon lapon jól átgyúrtam (ha nincs szilikon lap, mindenképp alá kell lisztezni) és utána is jó szolgálatot tett a szilikon, hiszen azon sokkal egyszerűbb volt kisodorni a rudakat. Diónyi tésztát vettem a kezembe, meggyúrtam kicsit, majd rudacskává sodortam. Minél vékonyabbra sikerül, annál ropogósabb lesz.

Sütőpapírral leterített sütőrácsra raktam a rudakat, lekentem tojással és 200 fokos sütőbe tettem. 200 fokon 5 percig sütöttem, aztán 180 fokra visszavéve még 15 percig.

Recept forrása: Sass Erika (www.tepszi.hu)

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.